παιδια 180.000 χλμ εχει.Ενταξει εχετε δικιο μην το ζαλιζουμε τοσο πολυ.θα βαλω ενα φτηνο και καθε 4000 θα το αλλαζω και τελειωσε .
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση!
Latest posts made by redman73
-
RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]
-
για το Liqui Moly Super Low Friction 10W-40 B4 τι γνωμη εχετε ,σε σχεση με τα υπολοιπα?
-
Αρα, παμε για ΕΝΕΟΣ και ο θεος βοηθος!!
-
@alexandros-k said in Περι λιπαντικών γενικώς [#2]:
@redman73 said in Περι λιπαντικών γενικώς [#2]:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Χρειάζομαι την βοηθειά σας.
Είμαι κάτοχος ενός HYUNDAI GETZ 2004 1300CC
και θέλω να αλλάξω λάδια και βαλβολίνες.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλαζε συχνα τις μάρκες και την τελευταία φορα έβαλε ENEOS 10W40.
Ηθελα να μου πείτε αν είναι καλο να συνεχίσω το ιδιο ή να πάω σε αλλη μάρκα. Κανει λιγο θορυβο ο κινητήρας και καει και λιγο λαδακι (στα 6000km εχει καψει 1L περιπου)
Επίσης τι μαρκα μου προτείνεται για βαλβολινες 75W90 και αν είναι καλό να βάλω και αντιτριβικό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Τα συγκκεριμενα δεν ξερω αν ειναι καλα λαδια, αλλά δεν ειναι καλο να αλλαζεις μαρκα συνεχεια. Καλα ειναι πχ τα Castrol , αρκει να τα βρισκεις γνησια
Ευχαριστω .αν ξερεις που μπορω να τα βρω γνησια θα βοηθουσε πολυ!
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Χρειάζομαι την βοηθειά σας.
Είμαι κάτοχος ενός HYUNDAI GETZ 2004 1300CC
και θέλω να αλλάξω λάδια και βαλβολίνες.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλαζε συχνα τις μάρκες και την τελευταία φορα έβαλε ENEOS 10W40.
Ηθελα να μου πείτε αν είναι καλο να συνεχίσω το ιδιο ή να πάω σε αλλη μάρκα. Κανει λιγο θορυβο ο κινητήρας και καει και λιγο λαδακι (στα 6000km εχει καψει 1L περιπου)
Επίσης τι μαρκα μου προτείνεται για βαλβολινες 75W90 και αν είναι καλό να βάλω και αντιτριβικό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.