@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Σήμερα που είχε καλό καιρό, πήγα βόλτα προς Λαύριο.
Εντάξει το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και δεν ήθελα να το ζορίσω παρόλο που μου είπαν δε χρειάζεται στρώσιμο.
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά φρένα, κρατήματα, επιτάχυνση κλπ.
Βέβαια με έτρωγε να μπω στην άμμο για να δω τι αγόρασα,
τελικά καλά τα πήγε.
Τελεια φωτο... Πολυ φυσικη και το αυτοκινητο εναρμονιζεται αψογα με το περιβαλον... Νομιζω το ασπρο ειναι το χρωμα των διακοπων σε Κυκλαδες κλπ. Μακαρι να βρω ενα ΑWD σε διακοπες το καλοκαιρι προς ενοικιαση. Δε θα κατεβαινω για μπανιο... Η ζαντα φαινεται σαν αλλη απο αυτη του STYLE, λογο της ληψης...
Το σημειο ειναι αμμωδες σαν να εισαι στην ακροθαλασσια που ακομα και με 'σαγιοναρα' βουλιαζεις η λιγο πιο 'σταθερο' οπως εικαζει λιγο η φωτογραφια? Το δοκιμασατε εν κινηση (χλμ/ωρα?) και απο σταση/εκκινηση και οπισθεν? Τροχοι τερμα δεξια/αριστερα εκκινηση? Λιγο ασχετος απο (την οποια) 4κινηση (οπως σωστα αποκαλεσατε) πριν) και πολυ περιεργος απο την αλλη...
Ο εικονολήπτης (σύζυγος) δε το έχει με τα φωτορεπτορτάζ και δε βγήκε καλή η ζάντα
Τώρα με το awd, επειδή είναι καινούργιο το όχημα ήθελα να ελέγξω το σύστημα και τον διακόπτη, αν όντως δουλεύει και μπήκα σε μια παραλία με άμμο παραλία τελικά με το trail βγήκα αλώβητος
Θα ήθελα να γράψω μερικές εντυπώσεις από τις λίγες μέρες που το οδηγώ. Λοιπόν πήγα μια μονοήμερη εκδρομή Αθήνα- Τρίπολη- Βυτίνα-Νεμέα-Αθήνα.
Έκανα 432 χιλιόμετρα μικτής διαδρομής με κατανάλωση 25 λίτρα 98ron άρα 5,74λτ ανά 100χλμ.
Στην Ολυμπία οδό το αυτοκίνητο ήταν πολιτισμένο και ευχάριστο, πήγαινα με λογικές ταχύτητες 120-130 χλμ, βέβαια τόσο είναι και το όριο.
Εδώ δούλευε πιο πολύ ο 1500αρης κινητήρας για αυτό μου ανέβασε και την κατανάλωση. Δε μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα στον ανοιχτό δρόμο από τις επιδόσεις αλλά δεν ξέρω αν θα μου χρειαζόταν κιόλας εφόσον το όριο είναι 130 χλμ/ώρα.
Εκεί που με εντυπωσίασε το σύνολο ήταν στο κατσικόδρομο Λεβίδι- Νεμέα, πολύ καλά κρατήματα, φρένα και γενικά ότι χρειαζόμουν για να κινηθώ γρήγορα και με ασφάλεια, σε αυτά τα κομμάτια του δρόμου ο ηλεκτροκινητήρας βοηθούσε πολύ στο να επιταχύνω μετά από μια κλειστή στροφή χωρίς να περιμένω να ανεβάσω στροφές (στροφόμετρο δεν υπάρχει).
Για το τέλος η φωτογραφία που τράβηξα (μόνος μου)
Καλησπέρα !
Το αμάξι είναι κούκλα!
Καλόταξίδο και από εμένα .
Παρήγγειλα το ίδιο πριν μια βδομάδα ,
Style AWD στο απλό λευκό χρώμα ,όχι πέρλα σαν το δικο σου .
Το περιμένω πως και πως .
Να το χαίρεσαι