Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να μπορέσω να κάνω withdraw τα λεφτά μου από το Paypal? (του οποίου η υπηρεσία δεν απαντάει σε αυτά που ρωτάω)
Πχ μπορώ να δηλώσω ένα λογ/σμό φίλου μου στη γερμανια και να 'κατεβουν' σε αυτον τα λεφτά και μετά να μου τα δώσει/στείλει αυτός? Ή πρέπει να είναι στο όνομα μου ο λογ/σμός?
vatanen
@vatanen
Curiosity killed the cat... - Rallies-Cars-Football-Girls
Latest posts made by vatanen
-
RE: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
-
RE: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
Παίδες καλησπέρα!
Έχω μια ερώτηση που με βασανιζει:
εχω paypal μια δεκαετια περιπου αλλα εως σημερα (κυριολεκτικα) το χρησιμοποιουσα για αγορες. Πούλησα ενα gadgetακι και διαπιστωνω ναι μεν εχω δηλωμενη χρεωστικη καρτα (την οποια φορτιζα για τις αγορες) αλλα όχι λογαριασμο. Παω να προσθεσω λογ-σμο και μου λεειSorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.
Παίρνω την Πειραιως και μου λεει εμεις δεν εχουμε προβλημα ισως εχει το Paypal...δοκιμασα και αλλη τραπεζα και δεν...εστειλα ενα μηνυμα και στο PayPal και αναμενω απαντηση...
Ξερει κανεις κατι? -
RE: Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)
Παίδες στο μεθαυριανό αγώνα ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ που γίνεται 10μμ τί ωρα θα μου προτείνατε να πάω? Πόσο νωρίτερα?
Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει και φοβάμαι μην δε βρω τη θέση μου... -
RE: Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)
Από παιδικό πρωτάθλημα είναι το ματσάκι! Εκνευρίζομαι από τον ηλίθιο ρυθμό του! Ο Καλαθακος πολύ εκνευρισμένος...
-
RE: Για πείτε μου κι εσείς.Τι προτείνετε?
Εγώ πάντως θα έβλεπα κ το ΤΤ!
-
RE: ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)
Είναι σα τις προβλέψεις των οίκων αξιολόγησης...αυτοεκπληρούμενες προφητείες...
-
RE: ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)
Έχει δυο μέρες που υπέπεσε στην αντίληψη μου αυτή η είδηση (?) ...σταδιακά βγαίνει και σε πιο προβεβλημένα sites αλλά σε κανένα καθεστωτικό μέχρι στιγμής...όχι πως μου κάνει εντύπωση!
http://www.iefimerida.gr/news/161904/%C ... E%B5%CF%82
-
RE: Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
με αυτά που γράφετε μερικοί αναρωτιέμαι, έχετε παίξει ποτέ ομαδικό σπορ?? (για να σας προλάβω, ο ομαδικός αυνανισμός δεν μετράει )Σε ποιον/ους απευθύνεσαι?
Από τη μία αναρωτιέσαι (ατομικό σπορ) και από την άλλη μας προλαβαίνεις πριν σου απαντήσουμε (ομαδικό σπορ)?