Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 15
    • Best 0
    • Groups 0

gkoumas

@gkoumas

0
    Profile views
    15
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

gkoumas Unfollow Follow

Latest posts made by gkoumas

• RE: Honda Civic 2017

gkoumas wrote:

Καλησπέρα σε όλους και να πώ οτι χρειάζομαι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε και ΔΕΝ δίνεται λύση απ τη Honda Σαρ. Έχω το Civic 1.5T Hatch το οποίο παρέλαβα 8/2017 και μετά το 2ο ετήσιο service σε ΚΑΘΕ ταξίδι μόνο και οχι μεσ τη πόλη εμφανίζεται η ένδειξη χαμηλής στάθμης λαδιού κινητήρα (πορτοκαλί λυχνάρι με τα κυματα απο κάτω) . Οπως γράφει και στο Manual σταματαω στην ακρη στην Εθνική σβήνω τη μηχανή ανοίγω καπό και ελέγχω τη στάθμη με τη βέργα και είναι όλα καλα. Βάζω μπροστά και η ένδειξη έχει σβήσει. Συνεχίζω το ταξίδι και μετα απο κάποια χιλιόμετρα ξανα εμφανίζεται! Ξανα στην ακρη καθώς με αυτά δε παίζουν, και ξανασυνεχίζω! Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα , η ένδειξη εμφανίζεται μετα απο περίπου 80km normal οδήγησης.

Ανέβασα και σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=He9iecXmixo

Σαφώς το πήγα στη κεντρική αντιπροσωπεία και επειδή δεν εμφανίζεται στον εγκέφαλο δεν το θεωρούν 'βλάβη' και δε κάνουν τίποτα! Μάλιστα το θεωρούν φυσιολογικό καθώς σε συνδυασμό θερμοκρασίας και ευαίσθητου αισθητήρα να εμφανίζεται!

Δηλαδή εμφανίζεται και σε κάποιον άλλον απο εδώ?

Ευχαριστώ

Χρήστος

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο civic μου. Μετά από αναβάθμιση λογισμικού και αλλαγή αισθητήρα πίεσης λαδιού στη Honda Σωτηροπουλος το πρόβλημα παραμένει

Δε ξέρω και για ποιο μοντέλο αναφέρεσαι αλλα σε μένα που είναι απ τα πρώτα παραλαβής Σαρ το '17, μου διορθώθηκε πρόσφατα αφού ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ κ άλλαξα κ δυο αντιπροσωπείες . Το '18 έγινε αναβάθμιση λογισμικού , το '19 αλλαγή αισθητήρα, κ φέτος έκανα την νέα αναβάθμιση που βγήκε γι αυτόν τον λόγο η οποία αυξάνει την καθυστέρηση ανάγνωσης στον αισθητήρα οπότε κ δεν εμφανίζει την ένδειξη. Ζήτα την συγκεκριμένη αναβάθμιση ή άλλαξε αντιπρόσωπο.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      gkoumas

gkoumas wrote:

Φίλε sargus κ μένα τα ίδια. Εχω το 1.5 με 30χιλιαδες κ μου λένε εχεις ακόμα 4 χιλιάδες. Κάνω εκτος πόλης χρήση. Δε ξέρω ακόμα αν ισχύει. 
      Κάτι που παρατήρησα αν έχει συμβεί κ σ άλλον, στο navi οποτε περνάω Ολυμπία οδό κ λίγο Ιονία μου εμφανίζει στο χάρτη ότι 'πετάω' πάνω απ τα χωράφια ! Δεν έχει περασμένο τον νέο δρόμο; Έχει βλάβη ο δέκτης ή το navi? Ενώ έκανα update όπως κάθε χρόνο στο garmin Honda πάλι τα ίδια!

Αυτό που σε δείχνει στα χωράφια, μου το είχε κάνει κι εμένα. Μπορεί να θέλει calibration αν οι χάρτες σου δεν θέλουν ανανέωση. Ψάξτω λίγο στο ίντερνετ γιατί δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, αλλά δεν είναι δύσκολο. Εμένα μετά το calibration είναι μια χαρά.

Πάντως είναι άθλιο γενικά. Δεν το χρησιμοποιώ πια. Μόνο Android Auto.

Ευχαριστώ! Έψαξα κ ήθελε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να ξανά συγχρονίσει δορυφόρους. Υπόψιν σβήνει τα πάντα αποθηκευμένα στο σύστημα. Στο πρώτο ταξίδι ήταν οκ. Μένει να δοκιμαστεί πάλι.

G
      gkoumas

Φίλε sargus κ μένα τα ίδια. Εχω το 1.5 με 30χιλιαδες κ μου λένε εχεις ακόμα 4 χιλιάδες. Κάνω εκτος πόλης χρήση. Δε ξέρω ακόμα αν ισχύει. 
      Κάτι που παρατήρησα αν έχει συμβεί κ σ άλλον, στο navi οποτε περνάω Ολυμπία οδό κ λίγο Ιονία μου εμφανίζει στο χάρτη ότι 'πετάω' πάνω απ τα χωράφια ! Δεν έχει περασμένο τον νέο δρόμο; Έχει βλάβη ο δέκτης ή το navi? Ενώ έκανα update όπως κάθε χρόνο στο garmin Honda πάλι τα ίδια!

G
      gkoumas

Αν κ εδώ αναφερόμαστε για το Civic , ειδάλλως θα πήγαινα να αγοράσω κ ένα GSX-R.. στο golf έχουν ξεφύγει τα θέματα με τα ηλεκτρονικά του οσο δε πάει. Κ όταν εχεις έναν όμιλο που παραδέχεται ότι κάνει απάτη με το προγραμμα για ρύπους χάνει τον σεβασμό της προς τους οδηγούς της.

G
      gkoumas

Παρομοίως αλλά κ σε λιγότερες ταχύτητες. Πλήν των πρώτων δυο χρόνων που όσο και να πήγαινα σε όλα τα ταξίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αν υπήρχε μια συλλογική κίνηση απ τους κατόχους civic που τους έχει εμφανιστεί τοτε θα πιέζοταν να το διορθώσουν. Μήπως περιμένουν να αυξηθούν τα αυτοκίνητα που το παρουσίασαν για να πάρουν μπροστά? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν δικαιολογείται Honda να εμφανίζει στο κομμάτι του κινητήρα λαδιού βλάβη? κόλλημα? πάντως το manual σε αναγκάζει να σταματήσεις στην άκρη και να κλείσεις να περιμένεις 2 λεπτά και να ξαναεκκινήσεις τον κινητήρα για να δεις Αααν τελικά έχεις χαμηλή στάθμη λαδιών και μπορείς να συνεχίσεις την οδήγηση. Ντροπή!

G
      gkoumas

Έστειλα αναφορά στη Honda Europe κ μου απάντησαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στον αντιπρόσωπο της χώρας μου! Την στιγμή που τους έγραφα κιόλας ότι δεν μου λύνουν το πρόβλημα! Επίσης σε αναζήτησή στο civicx forum βρήκα κάποιον από Βέλγιο νομίζω που του έτυχε κ πήγε στην αντιπροσωπεια του κ του λύθηκε το πρόβλημα αλλα δεν μου απάντησε ποτέ. Μακάρι να ήξερα γιαπωνέζικα να τους στείλω κ στην Ιαπωνία!!

G
      gkoumas

Και εγω αναμένω να ανοίξουν καθώς το πρόβλημα εμφανίζεται μονο στα ταξίδια δηλαδη μετά από ώρα στην εθνική. Περιληπτικά εχω γράψει προηγουμένως στο forum να δείτε λεπτομέρειες. Ο Σ μου είχε απαντήσει ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κ δεν γίνεται κατι. Κ ρωταω , πως θα οδηγώ με αναμμένη ένδειξη δε βλεπω στην οθόνη λειτουργίες οδήγησης κτλ; Κ μα σταματώ κάθε λίγο στην άκρη κ να σβήνω κ να ανάβω το αμάξι.Απαράδεκτοι! Γενικά πρέπει να λύσει τα θέματα με τους αισθητήρες κ να αλλαχτούν σε όλα τα αυτοκινητα καθώς θα εμφανιστεί σταδιακά απ ότι βλεπω. Προσωπικά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν φταίει ο αισθητήρας ή το λογισμικό που διαβάζει. 
      Μέχρι κ βίντεο ανέβασα για αναδείξω το πρόβλημα αλλά δεν..

Youtube Video

G
      gkoumas

Φίλε gerakos, απλά το παίρνεις άφοβα και χωρίς σκέψη, εννοώντας βεβαια να πλήρει τις απαιτήσεις σου κ οικογένειας.

Όντας κάτοχος 1.5 hatch εδώ κ κλεισμένα 3 χρόνια με 29.000km, εχω να πω όλα τα καλα που έχουν πει οι άλλοι κάτοχοι αλλα κ όλα τα προβληματάκια (αισθητηρες, τριγμοί κτλ ) που είπαν άλλοι. Αγορασμένο 1η παραλαβή από Σ καθώς το αγόρασα ήδη πριν έρθει αφου είχα κ το προηγούμενο καθώς είμαι hondakias αλλα πλέον οικογενειάρχης ,γι αυτό κ με υπερκαλύπτει αυτό το αμάξωμα(2 μικρά παιδιά=ποδήλατα λικνα κτλ) , εχω να πω γενικά ότι εντυπωσιάστηκα πέρα απ το μηχανικό σύνολο , ότι κ στο αισθητικό κομμάτι μέσα, αλλα κ έξω καθώς μιλαμε για civic κ όχι Lexus κ Ιάπωνα κ το λέω για το extreme look  , έχει αναβαθμιστεί αρκετά σε συγκρίσει με τα ευρωπαϊκά όπου υστερούσε παλιότερα. Για το Honda sensing απλα τα είδα όλα με την ακρίβεια που παρέχει και εν κατακλείδι μιλαμε για ένα μηχανικό σύνολο αξιόπιστο με ελάχιστα κόστη στα σερβις κ εν δυνάμει βλάβες που μπορεί..αλλα γνωρίζοντας τη Honda ευελπιστώ ότι δε θα έβγαζε ένα ελλατωματικό προϊόν όπως ακούω και σε άλλες εταιρείες Audi Mercedes για κατι βλάβες αρκετά ακριβές , το παίρνεις το αυτοκινητο το 1.5 σιγουρα για ταχύτητα εννοώντας ότι με πλήρες φόρτωμα απλα δε κολωνει ούτε σε ανηφόρα, στις στροφές δε κουνιέσαι εχεις ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες κ κινητήρα κ τεχνολογία που θα σε κάνει να κρατήσεις το αυτοκινητο άνω των 20 χρόνων. 
      αλλιως κάποιος που δεν τον νοιάζουν αυτά παίρνει κανα Porsche Cayenne κ στη στροφή τον παιρναει κανα civic! ;-).

G
      gkoumas

Καλησπέρα

@vasilas αφού δεν έγινε μαλακια ,είσαι εδώ κ γράφεις κ το hondaki σου έξω παρκαρισμένο ,όλα καλά φίλε, βάλε ένα συν ακόμα στα θετικά του αυτοκινήτου σου κ ένα συν στην αντίληψη σου,έπαιξε κ αυτή τον ρόλο της δεν την πήρε μόνο του την στροφή κ το νου σου άλλη φορά δεν χρειάζονται τέτοια γκασκαντεριλικια.

Έξοδος επαρχία σήμερα για μένα,ένα δυώρο ήταν ,ήθελα άλλο τόσο η αλήθεια είναι κ παρατήρησα κάτι που είδα ότι έχει αναφερθεί κ παλιότερα, δεν θυμαμαι από ποιον. Μετά τα 160 περίπου υπάρχει κ σε μένα μια ταλάντωση στο καπό του αυτοκινήτου,δεν με ανησύχησε βεβαια γιατί θεωρώ πως λογικά αυτά τα πράγματα είναι γνωστά στον κατασκευαστή πριν καν βγει ένα αυτοκίνητο στον δρομο αλλά ήθελα να επιβεβαιώσω επειδή δεν ήμουν στην συζήτηση τότε,όντως όσοι έχετε το honda το έχετε παρατηρήσει?

απ ότι ξέρω γιατί το κάνει κ σε μένα, είναι φυσιολογική ταλάντωση που πρέπει να δημιουργείται . Ανοχή κ καλά.

G
      gkoumas

Το hatchback . Στην περιγραφή έγραφε 1.5 αλλα πίσω είδα φύγανε τα τελικά της εξάτμισης; Δε το ξερα.

G
      gkoumas
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ