Τι να πω ρε παιδιά. Από αυτά που άκουσα από μερικούς μέχρι τώρα. Είναι 3-4 άτομα που συνεχίζουν και επιμένουν να πιστεύουν ότι εταιρίες σαν την Nissan, Mazda, Skoda ktl (οι μάρκες που ανέφερα είναι τυχαίες) είναι καλύτερες από την BMW και από την AUDI. Τι να πω μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω, θα το ψάξω και εγώ καλύτερα.
Όσο για κάτι Porsche και για κάτι Μ που άκουσα μακάρι να έκαναν τόσα εκτός εάν εννοείτε για 12 χρόνια αυτοκίνητο οπότε...........
Αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να τις πάρω για δεν θα έβγαινα στο τελωνείο αφού πάνω από 2000cc πληρώνεις το 50% της αξίας του αυτοκινήτου, γι'αυτό από την αρχή μίλησα για 1800cc και αν υπήρχε BMW με 1,800 αυτήν θα έπαιρνα και όχι την 1,600.
Επίσης πως ξέρετε ότι η BMW στα 1,600 δεν πάει βήμα και είναι αργή σα χελώνα? Το Astra πάντως πηγαίνει πολύ χαλαρά 180 με 190 χιλιόμετρα και δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα στις προσπεράσεις, τι να πω εάν η BMW δεν μπορεί να αποδόσει τόσο καλά θα τους την γυρίσω πίσω. Εγώ πάντως από ότι ξέρω φοράει το καλύτερο 1,600 moter. Την έχετε κάνει test-drive? (εδώ παντως δεν έχει έρθει ακόμα για να μπορέσω να την οδηγήσω).
Επίσης γι'αυτούς που λένε ειρώνικά σχόλια περι BMW να λένε και τι αυτοκίνητο έχουν.
Και τέλος να μου απαντήσετε γιατί κρίνετε ένα αυτοκίνητο μόνο με την τελική του ταχύτητα και τα κυβικά του.