-
Καλησπερα, εχω ενα seat ibiza 2005 101 1.4cc εχει 139χλμ με αλλαγμενους ιμαντες λαδια προσφατα ζαμφορ, λαστιχα και κατι αλλα ψιλολογια..
Το ειχα ακινητο για 1-2 εβδομαδες το πολυ και οταν το ξανα πηρα εκανα μια γυρα 80 χλμ και στις ανηφορες ακουγα εναν μεταλικο ηχο απο μπροστα κρου κρου κρου να το πω ετσι οταν ειχα 2α μεχρι να βαλω 3η και να δωσω στροφες.. μετα απο λιγο σταματουσε αφου εδινα γκαζι πολυυυυ... ειχα βενζινη κανα μηνα μεσα ισως γιαυτο; εβαλα 100αρα απο BP 3 φορες, 98ara VPOWER , αλλα ακομα ακουγεται λιγο στις ανηφορες και εαν παρει κληση το τιμονι παλι ακουγεται, εχουν ελεγχει τα ακρομπαρα κλπ δεν ειναι σκασμενα...
τι λετε να ειναι;
ευχαριστω
EDIT: καποιο CHECK ENGINE δεν εχει αναψει και να ανεφερετε στο γνωστο KNOCK SENSOR( εαν δεν κανω λαθος αφορουν τα πιρακια και υπαρχει αυτος ο σενσορας στο 1.4) παρα μονο αναψε check αφου μου εκανε κοψιματα και ανεβοκατεβαζε στροφες στο ρελαντι κατω απο τις 1000 και ηταν πολλαπλασιαστης 2ου κυλινδρου που αλλαχτηκε προχθες..
-
Καλησπερα, εχω ενα seat ibiza 2005 101 1.4cc εχει 139χλμ με αλλαγμενους ιμαντες λαδια προσφατα ζαμφορ, λαστιχα και κατι αλλα ψιλολογια..
Το ειχα ακινητο για 1-2 εβδομαδες το πολυ και οταν το ξανα πηρα εκανα μια γυρα 80 χλμ και στις ανηφορες ακουγα εναν μεταλικο ηχο απο μπροστα κρου κρου κρου να το πω ετσι οταν ειχα 2α μεχρι να βαλω 3η και να δωσω στροφες.. μετα απο λιγο σταματουσε αφου εδινα γκαζι πολυυυυ... ειχα βενζινη κανα μηνα μεσα ισως γιαυτο; εβαλα 100αρα απο BP 3 φορες, 98ara VPOWER , αλλα ακομα ακουγεται λιγο στις ανηφορες και εαν παρει κληση το τιμονι παλι ακουγεται, εχουν ελεγχει τα ακρομπαρα κλπ δεν ειναι σκασμενα...
τι λετε να ειναι;
ευχαριστω
EDIT: καποιο CHECK ENGINE δεν εχει αναψει και να ανεφερετε στο γνωστο KNOCK SENSOR( εαν δεν κανω λαθος αφορουν τα πιρακια και υπαρχει αυτος ο σενσορας στο 1.4) παρα μονο αναψε check αφου μου εκανε κοψιματα και ανεβοκατεβαζε στροφες στο ρελαντι κατω απο τις 1000 και ηταν πολλαπλασιαστης 2ου κυλινδρου που αλλαχτηκε προχθες..
-
καποια πληροφορια καποιος;
-
Αλλον ηχο κανουν τα πυρακια,αλλον τα φθαρμενα σινεμπλοκ.Εχω το ιδιο μοτερ με σενα στα 86 αλογα,τα ιδια περιπου χιλιομετρα,και με απλη βενζινη δεν ειχα ποτε θεμα με πυρακια,αν ηταν πολλαπλασιαστες θα ειχες misfires,και κατ'επεκτασιν check engine που αναβοσβηνει...
-
τα συνεμπλοκ ομως εαν ηταν φθαρμενα, γιατι να ακουω μεταλικο ηχο απο μπροστα (απο οσο εχω καταλαβει) και οταν δινω πολυ γκαζι να σταματαει ο ηχος; το κανει οταν ανεβαινω ανηφορα κυριως η σε ευθεια με 2α ταχυτητα μεχρι που θα βαλω 3η και θα δωσω πολυυ γκαζι! μιλαμε για ταχυτητα απο 40-80 εκει ξεκιναω και στα 80 περιπου σταματαει να ακουγεται..
-
Ειναι κατσαρο το οδοστρωμα;Αν οχι,αποκλειεις τα σινεμπλοκ.
-
Ειναι κατσαρο το οδοστρωμα;Αν οχι,αποκλειεις τα σινεμπλοκ.
κατσαρο; κανονικο ειναι , σε νησι ειμαι και ειχαν κοιταχτει ολα οπως ζαμφορ μπαρακια ημιαξονια κλπ δεν ειναι τα σινεμπλοκ , εχουν ελεγχθει ολα στα 136χλμ και τωρα 139 εχει.
πιρακια εαν ειναι τι μπορω να κανω; και πως θα καταλαβω;
-
Μηπως θελει κανθαρισμο στα μπεκ;Δεν ειμαι και μηχανικος...
-
Οταν καψεις την βενζινη που εχεις, βαλε 95αρα. Αν ειναι πυρακια, θα το κανει πιο εντονα
Αν ειναι τελικα πυρακια, μπορει να φταινε και τα μπουζι .
Ιμαντα χρονισμου πότε αλλαξεις? Μηπως στο κανει απο τοτε?
-
Στο συγκεκριμένο κινητήρα πάντως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο τα πειρακια το αντίθετο θα έλεγα...σινεμπλόκ ψαλιδιών αν δεν έχεις αλλάξει ήδη 99% θα είναι για αλλαγή...αν δε σε πειράζει να σφίξει λίγο το αυτοκίνητο βάζεις από cupra και ησυχάζεις
-
ψυχρά μπουζί.Μικρο το κόστος.
-
Ο μηχανικός που το είδε δεν μου είπε κάτι για αλλαγή μπουζί.. τα είδε μια χαρά..
Να του πω να αλλάξω.μπουζι;
Ακόμα δεν έχει σταματήσει ο θόρυβος με το πάτημα του γκαζιού.. όταν είναι φουλ κρύο δεν ακούγεται στο δυνατό πάτημα γκαζιού. Μετά από ώρα αφού ζεσταθεί η μηχανή σε ανηφόρα με 2α 3η ταχύτητα ακούγεται ο ήχος.
Λέτε να κάνει πρόβλημα στον κινητήρα;
Ο μηχανικός εδώ που είμαι είπε πως δεν θα βγαλει καποιο πρόβλημα στον κινητήρα .. αλλά με αγχωνει ο ήχος δεν το μπορώ να το ακούω .
-
Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω ; Έχω δοκιμάσει 100αρα πολλές φορές, από διαφορετικά βενζινάδικα, και REDEX επίσης μέσα..
-
Όταν άλλαξες ιμάντες όπως είπες, εννοείς και τον ιμάντα χρονισμού, είσαι σίγουρος ότι το μοτέρ χρονίστηκε σωστά ?
-
Τι σχέση έχει ο ιμάντας χρονισμού με τα πιρακια;
Δεν γνωρίζω εάν χρονιστηκε όχι. Το είχε άλλος τότε
-
Για να στο λεει εχει σχεση. Κι εγω σε ειχα ρωτησει πριν κατι μηνες, αλλά δεν απαντησες
-
Δεν το είχα προσέξει
Ο προηγούμενος είχε αλλάξει στα 131000 χλμ σετ χρονισμού, αυτό γράφει το βιβλίο, είναι και ο ιμάντας μαζί; Τώρα έχει 141000 χλμ το αμάξι. Τι κόστος να έχει ο χρονισμός; Θα έχω θέμα τόσο καιρό εάν δεν έχει χρονιστει σωστά;
-
Πηγαινε σε ενα συνεργειο που εμπιστευεσαι και πες τους να κοιταξουν αν ειναι σωστα χρονισμενο το μοτερ. Πες τους οτι εχεις πυρακια και ολο το ιστορικο και οτι δεν βρισκεις την αιτια
Σετ χρονισμου ειναι κι ο ιμαντας μεσα ναι. Ειναι το 'βασικο' ανταλλακτικο
-
Χρονισμός δηλαδή τι εννοπυμε;
Τελευταία φορά μου είπε πως δεν ξέρει τι έγινε κάτω από το 'καπάκι' και ίσως κάτι με τις θερμοκρασίες παίζει ρόλο γι'αυτό να το δούμε το χειμώνα είπε..
Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες όμως το αμάξι
-
πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;