-
Καλησπέρα.. είμαι κάτοχος ενός yaris live έκδοση 2018 και σκέφτομαι να βάλω το κοντερ-καντράν από το ίδιο μοντέλο αλλά από την επόμενη έκδοση το active. Από όσο διαβάζω μπαίνει κατευθείαν. Απλά ρωτάω να μάθω μήπως έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό ανάλογα και ξέρει σίγουρα. Αναρωτιέμαι διότι το καντράν από την active έκδοση είναι πιο πλούσιο καθώς έχει και δική του οθονουλα ανάμεσα σε στροφομετρο και ταχυμετρο το οποίο δείχνει διάφορες πληροφορίες. Έχει έτοιμες τις φυσες εμένα να μπορεί να δουλέψει κατευθείαν η θέλει τροποποιήσεις?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κων/νος.
-
Καλησπέρα.. είμαι κάτοχος ενός yaris live έκδοση 2018 και σκέφτομαι να βάλω το κοντερ-καντράν από το ίδιο μοντέλο αλλά από την επόμενη έκδοση το active. Από όσο διαβάζω μπαίνει κατευθείαν. Απλά ρωτάω να μάθω μήπως έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό ανάλογα και ξέρει σίγουρα. Αναρωτιέμαι διότι το καντράν από την active έκδοση είναι πιο πλούσιο καθώς έχει και δική του οθονουλα ανάμεσα σε στροφομετρο και ταχυμετρο το οποίο δείχνει διάφορες πληροφορίες. Έχει έτοιμες τις φυσες εμένα να μπορεί να δουλέψει κατευθείαν η θέλει τροποποιήσεις?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κων/νος.
-
Για να βεβαιωθείς αφαίρεσε πρώτα το δικό σου καντράν να δείς αν υπάρχουν ελεύθερες φύσες σε αναμονή στην πλεξούδα, αυτό γιατί πολλές φορές σε φτωχές και πλούσιες εκδόσεις άλλοτε είναι ίδια πλεξούδα και άλλοτε από τις οι φτωχές εκδόσεις λείπουν τα επιπλέον καλώδι;α, αυτό είναι ανάλογα με τις αγορές, τη διαθεσιμότητα της στιγμής κλπ, οπότε ο μόνος σίγουρος τρόπος να βεβαιωθείς είναι να δείς τι υπάρχει στο δικό σου αμάξι.
-
Στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν είναι τόσο απλό θέμα η αλλαγή καντράν, ειδικά με άλλη έκδοση καντράν.
Δηλαδή συνήθως δεν φτάνει η ύπαρξη επαφών στην πλεξούδα, αλλά δημιουργούνται και άλλα θέματα. Μπορεί να χρειάζεται κωδικοποίηση για να το αναγνωρίσει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Μπορεί να υπάρχει θέμα με τα διαφορετικά χιλιόμετρα που θα έχει το νέο καντράν. Μπορεί να υπάρχει θέμα με δυσλειτουργίες σε διάφορα ηλεκτρικά συστήματα.
Θέλω να καταλήξω στο ότι καμία επιβεβαίωση δεν δίνει η ύπαρξη της ίδιας πλεξούδας στο ότι το νέο καντράν θα δουλέψει αμέσως μόλις συνδεθεί και χωρίς προβλήματα. Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο η ιστορία...
-
Πολύ ωραία σας ευχαριστώ πολύ!!
-
Τελικά έκανες τίποτα φίλε με αυτό ; Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο και ψάχνω τρόπους και γνώμες...
Toyota yaris αλλαγή καντράν από πιο πλούσια έκδοση