-
1η αλλαγή ελαστικών όπου τα Pirelli P7 (αλλαγή στα 33.000κμ) αλλάχθηκαν με Bridgestone Potenza Sport πριν 1,5 χρόνο. Αρκετά καλύτερο κράτημα τα Bridgestone σε στεγνό και βρεγμένο με λίγο περισσότερο θόρυβο. Φθορά ίδια και στα 2 -λίγο καλύτερη εικόνα τα Bridgestone έπειτα από ίδιο αριθμό χλμ.
2η αλλαγή σήμερα (στα 65.500κμ) όπου μπήκαν τα Nexen N-Fera Sport. Απο προδιαγραφές φαίνονται καλά, θα γράψω εντυπώσεις σε 1-2 μήνες.
Διάσταση 235/45/18 98Υ XL - Αυτοκίνητο τοποθέτησης Passat GTE- διαδρομές Επαρχιακός ορεινός 50%, Αθήνα 20%, εθνική οδός 30% -
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω ενα καινουριο Hyundai i30 μοντελο 2024 facelift που φοραει τα Michelin Primacy 4 σε 225/45/17. Γενικα ευχαριστημενος με το λαστιχο, ΑΛΛΑ σε κακια ασφαλτο ο ηχος που βγαζουν ειναι παρα πολυς. Ακουγεται κιολας λιγο "μεταλλικος". Ξερω οτι δεν εχω κανα Rolls Royce, αλλα γενικα εχει προσεγμενη ηχομονωση σε ολα τα υπολοιπα (στο καπο, στα τζαμια ελαχιστος αερας ακουγεται, οι πορτες στο κλεισιμο 0 τριξιμο) που με κανει να υποψιαζομαι τα λαστιχα και το γεγονος οτι ειναι η εργοστασιακη εκδοση τους.
Επειδη στα 4000 χιλιομετρα έχω πολυ ψωμί ακόμα, πιστεύετε αξίζει να τα πουλήσω και να πάρω κάτι πιο ήσυχο? Εχω ακουσει καλες κριτικες και για το θορυβο με τα Asymmetric 6, όπως και τα καινουρια Falken Ziex Ze320 φαινονται τιμια χωρις ομως πολλες κριτικες ακομα.
Αν έχει κάποιος γνώμη και για τα λαστιχα αλλα και τι ταιριαζει στο i30 θα ημουν ευγνωμων.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]