-
Καλημερα και καλη χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω Suzuki ignis 2018 AWD και εχω τα εξης θεματακια
-
Σταματημενος , τερμα το τιμονι ειτε δεξια ειτε αριστερα , κανοντας στροφη 360 με 1η ταχυτητα , το αμαξι κανει λες και πεφτει σε λακουβες (σα να πηγαινει προς τα κατω το αμορτισερ και τουμπαλιν)
-
Στριμμενο το τιμονι στη μιση διαδρομη με λιγο βροχη και το αμαξι κανει λες και κλωτσαει κατι (γδουπ γδουπ απο θορυβο) , (με 1η ταχυτητα παντα ολα αυτα) .Οταν ο δρομος ειναι λιγο τραχυς το διαβασμα του δρομου απο τις ροδες ακουγεται κατι μεταλλικο. Σα να ναι ντεντομενο κατι και βαραει σα λεπτη μεταλλικη χορδη . Γενικα οταν στριβω ο ηχος απο το δρομο ειναι διαφορετικος. Οχι βαρυς τραχυς οπως στην ευθεια
Μακαρι να εγινα καπως κατανοητος. Εννοειται θα παω στην αντιπροσωπεια , αλλα φοβαμαι θα μ πουν δεν εχει τπτ κ τετοια
Σας ευχαριστω εκ των προτερων,
-
-
-
Σταματημενος , τερμα το τιμονι ειτε δεξια ειτε αριστερα , κανοντας στροφη 360 με 1η ταχυτητα , το αμαξι κανει λες και πεφτει σε λακουβες (σα να πηγαινει προς τα κατω το αμορτισερ και τουμπαλιν)
-
Στριμμενο το τιμονι στη μιση διαδρομη με λιγο βροχη και το αμαξι κανει λες και κλωτσαει κατι (γδουπ γδουπ απο θορυβο) , (με 1η ταχυτητα παντα ολα αυτα) .Οταν ο δρομος ειναι λιγο τραχυς το διαβασμα του δρομου απο τις ροδες ακουγεται κατι μεταλλικο. Σα να ναι ντεντομενο κατι και βαραει σα λεπτη μεταλλικη χορδη . Γενικα οταν στριβω ο ηχος απο το δρομο ειναι διαφορετικος. Οχι βαρυς τραχυς οπως στην ευθεια
Μακαρι να εγινα καπως κατανοητος. Εννοειται θα παω στην αντιπροσωπεια , αλλα φοβαμαι θα μ πουν δεν εχει τπτ κ τετοια
-
-
- Σταματημενος , τερμα το τιμονι ειτε δεξια ειτε αριστερα , κανοντας στροφη 360 με 1η ταχυτητα , το αμαξι κανει λες και πεφτει σε λακουβες (σα να πηγαινει προς τα κατω το αμορτισερ και τουμπαλιν)
- Στριμμενο το τιμονι στη μιση διαδρομη με λιγο βροχη και το αμαξι κανει λες και κλωτσαει κατι (γδουπ γδουπ απο θορυβο) , (με 1η ταχυτητα παντα ολα αυτα) .Οταν ο δρομος ειναι λιγο τραχυς το διαβασμα του δρομου απο τις ροδες ακουγεται κατι μεταλλικο. Σα να ναι ντεντομενο κατι και βαραει σα λεπτη μεταλλικη χορδη . Γενικα οταν στριβω ο ηχος απο το δρομο ειναι διαφορετικος. Οχι βαρυς τραχυς οπως στην ευθεια
Να γίνει έλεγχος στο σύστημα διεύθυνσης.
Το ανεβάζεις μήπως σε πεζοδρόμιο ;
Προβλημα σε suzuki ignis AWD 2018