-
Σε Renault Megane μοντέλο 2001 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Με αναμμένη μικρή/μεσαία σκάλα,ανάβω τα μπροστινά φανάρια ομίχλης και ενώ ανάβει το ενδεικτικό λαμπάκι στο καντράν,οι λάμπες δεν ανάβουν ποτέ.Τα πίσω ομίχλης δουλεύουν κανονικά(λάμπες και ένδειξη καντράν),όπως και όλες οι άλλες λάμπες.Τι μπορεί να φταίει;Ασφάλεια,ρελέ,να έχουν καεί ταυτόχρονα και οι δύο λάμπες;Ή κάτι άλλο;
-
Σε Renault Megane μοντέλο 2001 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Με αναμμένη μικρή/μεσαία σκάλα,ανάβω τα μπροστινά φανάρια ομίχλης και ενώ ανάβει το ενδεικτικό λαμπάκι στο καντράν,οι λάμπες δεν ανάβουν ποτέ.Τα πίσω ομίχλης δουλεύουν κανονικά(λάμπες και ένδειξη καντράν),όπως και όλες οι άλλες λάμπες.Τι μπορεί να φταίει;Ασφάλεια,ρελέ,να έχουν καεί ταυτόχρονα και οι δύο λάμπες;Ή κάτι άλλο;
-
Δες αυτα που λες η αλλιως δες τον διακοπτη του πατερα μου το renault laguna 2001 δεν αναβε μεσαια σκαλα και ηταν απο το διακοπτη
-
Είδα στο ιντερνετ οτι σε κάποια μοντέλα κόβεται το καλώδιο του μοχλοδιακόπτη που ανάβει τα ομίχλης.
Το Laguna αυτό το θέμα είχε; -
Ξεκίνα από τα βασικά: λάμπες, ασφάλεια, ρελές (αν υπάρχει). Εφόσον ανάβει η ένδειξη στο καντράν, το σήμα φεύγει από τον διακόπτη.
-
Λάμπες δεν νομίζω να έχουν καεί και οι 2 ταυτόχρονα...Πολύ σπάνια γίνεται αυτό.
Ασφάλεια και ρελέ θα δω σίγουρα.Να αναφέρω ότι επειδή τα φανάρια μπήκαν εκ των υστέρων,aftermarket που λεν και οι Άγγλοι,η ασφάλεια και ο ρελές είναι σε ξεχωριστό σημείο κοντά στη μπαταρία(δεν είναι μαζί με τις άλλες ασφάλειες στην ασφαλειοθήκη).
Οι ενδείξεις στο καντράν είναι ΟΚ.Όταν ανάβω τα μπροστίνα βγάζει λυχνία αλλά οι λάμπες δεν ανάβουν ενώ όταν τα ανάβω όλα πάλι βγαίνει λυχνία αλλά ανάβουν μόνο τα πίσω... -
Εμενα φιλε στο laguna δεν ξερω απο τι χαλασε ο διακοπτης πιθανοτατα υγρασια σε μενα στο laguna δεν αναβε μεσαια μεγαλη αναβε μονο θεσεως και ομιχλης και με το που αλλαξε διακοπτη 20 μεταχειρισμενο τον βρηκε ο πατερας μου λυθηκε
Πρόβλημα με Megane