-
Καλησπέρα, κάτοχος Citroen C2 1.1 πρώτης γενιάς.
Πριν λίγο καιρό μου χάλασε το πίσω δεξιά φως του φρένου ενώ στο ταμπλό βγήκε η ένδειξη 'faulty RH brake light'
Τα υπόλοιπα φώτα της δεξιάς πλευράς λειτουργούν κανονικά, καθώς επίσης και τα άλλα πίσω φώτα για το φρένο(αριστερό, επάνω)Άλλαξα λάμπα, έριξα και σπρέυ q20 στη φίσα του πίσω δεξιά φαναριού χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
ΥΓ. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, μετά το πρόβλημα έβαλα και νέα μπαταρία αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Πριν λίγο καιρό μου χάλασε το πίσω δεξιά φως του φρένου ενώ στο ταμπλό βγήκε η ένδειξη 'faulty RH brake light'
Τα υπόλοιπα φώτα της δεξιάς πλευράς λειτουργούν κανονικά, καθώς επίσης και τα άλλα πίσω φώτα για το φρένο(αριστερό, επάνω)Άλλαξα λάμπα, έριξα και σπρέυ q20 στη φίσα του πίσω δεξιά φαναριού χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.
ΥΓ. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, μετά το πρόβλημα έβαλα και νέα μπαταρία αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
-
Ελαττωματικό μετά από 15 χρόνια δεν το λες...
Κοίταξε τις επαφές του ντουι της λάμπας μήπως δεν κάνουν επαφή... αλλιώς δοκίμασε άλλη λάμπα...Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δες και τις ασφάλειες αν και δε νομίζω το κάθε φωτάκι να έχει δικιά του. Ακόμα καλύτερα τσέκαρε τη φύσα που κουμπώνει στο ντουί, ενδεχομένως να έχουν λιώσει οι ακροδέκτες και να μην κάνει επαφή.
Citroen C2 ελαττωματικό πίσω φως φρένου.