-
Tiguan 1,4 4motion του 2009 έχει θέμα με το καλοριφέρ.
Ο κλιματισμός δουλεύει και παγώνει μια χαρά αλλά από ζέστη τίποτα.
Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί από πέρσι αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ, όμως φέτος οι πιέσεις της γυναίκας έχουν αυξηθεί και λέω να της το φτιάξω
Ιδέες του τί φταίει και τί κόστος να αναμένω είναι ευπρόσδεκτες! -
Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί από πέρσι αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ, όμως φέτος οι πιέσεις της γυναίκας έχουν αυξηθεί και λέω να της το φτιάξω
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί από πέρσι αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ, όμως φτέτος οι πιέσεις της γυναίκας έχουν αυξηθεί και λέω να της το φτιάξω
Ιδέες του τί φταίει και τί κόστος να αναμένω είναι ευπρόσδεκτες!Καθόλου δεν φερνει ζεστό? Αν φέρνει με ψηλες στροφες τότε είναι η ηλεκτρικη αντλια νερού. Αλλιώς καμία βαλβίδα (σε μοντέλο 1994 ηλεκτρομαγνητικες είναι πανακριβες.........)
-
Ωχ ζόρικα τα πράγματα
Κάτι για 'ψυγείο καλοριφέρ' που μου πέταξε ένας συνάδελφος, μπα ε?
Αυτό με τις βαλβίδες του 1994 δεν το έπιασα. -
Μηπως εξαερωση? Ειχες αλλαξει αντιψυκτικο πριν χαλασει?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Ωχ ζόρικα τα πράγματα
Κάτι για 'ψυγείο καλοριφέρ' που μου πέταξε ένας συνάδελφος, μπα ε?
Αυτό με τις βαλβίδες του 1994 δεν το έπιασα.Καλύτερα πήγαινε σε εναν ηλεκτρολογο. Στην γραμμη για το καλοριφέρ μου σε αμαξι του 1994 έχει καποιες μαγνητικες βαλβιδες. Απο απορία κοιταξα ποσο κανουν (150€) οπότε μακάρι να μην έχεις καποιο παρομοιο σύστημα. Ψυγείο καλοριφερ ναι οκ, αλλά τι να επαθε και να μη βγάζει ζεστό αέρα? Κατι αλλο φταίει, είτε η εντολη, είτε η παροχή
Tiguan - δεν δουλεύει το καλοριφέρ