-
Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας, εδώ και ένα μήνα ακούω ένα ανεπαίσθητο σφύριγμα μάλλον από τον μπροστά αριστερό τροχό. Κάποιες φορές σφυρίζει κάποιες άλλες λιγότερες όχι. Πάντα σφυρίζει εν κινήσει. Ο μηχανικός σήκωσε το αμάξι το μάρσαρε δεν είδε τίποτα, και στην βόλτα μου είπε δεν κατάλαβε τίποτα γιατί είναι χαμηλός ο ηχος. Μπορεί να είναι υγρασία, σφυρίζουν τα ρουλεμάν τροχών ή κάνουν βουητό? Καμιά ιδέα?
-
Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας, εδώ και ένα μήνα ακούω ένα ανεπαίσθητο σφύριγμα μάλλον από τον μπροστά αριστερό τροχό. Κάποιες φορές σφυρίζει κάποιες άλλες λιγότερες όχι. Πάντα σφυρίζει εν κινήσει. Ο μηχανικός σήκωσε το αμάξι το μάρσαρε δεν είδε τίποτα, και στην βόλτα μου είπε δεν κατάλαβε τίποτα γιατί είναι χαμηλός ο ηχος. Μπορεί να είναι υγρασία, σφυρίζουν τα ρουλεμάν τροχών ή κάνουν βουητό? Καμιά ιδέα?
-
-
Ο χρήστης johnster έγραψε:
Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας, εδώ και ένα μήνα ακούω ένα ανεπαίσθητο σφύριγμα μάλλον από τον μπροστά αριστερό τροχό. Κάποιες φορές σφυρίζει κάποιες άλλες λιγότερες όχι. Πάντα σφυρίζει εν κινήσει. Ο μηχανικός σήκωσε το αμάξι το μάρσαρε δεν είδε τίποτα, και στην βόλτα μου είπε δεν κατάλαβε τίποτα γιατί είναι χαμηλός ο ηχος. Μπορεί να είναι υγρασία, σφυρίζουν τα ρουλεμάν τροχών ή κάνουν βουητό? Καμιά ιδέα?μπορεί να ακουμπάει το τακάκι στον δίσκο και να σφυρίζει.
-
Μάλλον οι δίσκοι από τα φρένα.
Σφύριγμα εν κινήσει