-
Όπως έγραψα παραπάνω, το σύστημα Multiair. Δεν είναι σίγουρο, αλλά σε πολλά βγήκε off.
Οκ,ευχαριστώ,απλώς ρώτησα μήπως γνώριζες κάτι παραπάνω.
Giulietta και mito τα κοιτούσα κ γω. Τη giulietta την απερριψα λόγω μεγάλης στεφάνης τιμονιού κ πέντε θυρών (ήθελα αποκλειστικά τρίθυρο), ενώ τη mito επειδή είναι σχετικά μικρή. Επίσης, αν θυμάμαι σωστά στα 120 άλογα (mito) πρέπει να έχουν 5αρι σασμάν, η πέμπτη αρκετά overdrive αλλά δεν.. Στα 155 είναι καλύτερα τα πράματα με το 6αρι. Τα μοτέρ τους αντέχουν αρκετά χλμ με λιγότερα θεματακια από τα γνωστά των tsi. Εναλλακτικά μπορείς να βρεις κ fiat punto t-jet ή ακόμα κ punto abarth.
Για μένα αν θέλεις αποκλειστικά scirocco περίμενε κ ψαξου λίγο ακόμα. Ισως, κατά το Δεκ που αρκετοί θα σκεφτούν κ τα τέλη κυκλοφορίας του '19 να κατεβάσουν την τιμή. Διαφορετικά η alfa μια χαρά εναλλακτικες έχει.
Εαν καταλήξω σε Mito,λογικά θα είναι με τα 155,απλώς έλεγα μήπως αξίζει και με τα 170,μιας και είναι ουσιαστικά μέσα στο budget μου.
Scirocco βρίσκω ήδη κάποια,απλώς είμαι και λίγο παράξενος ,θέλω να έχει τουλάχιστον το Sport Pack,πράγμα δύσκολο για τα 122αρια.Τα περισσότερα δεν έχουν κανένα έξτρα.
-
Ο χρήστης dionysisp έγραψε:
Scirocco βρίσκω ήδη κάποια,απλώς είμαι και λίγο παράξενος ,θέλω να έχει τουλάχιστον το Sport Pack,πράγμα δύσκολο για τα 122αρια.Τα περισσότερα δεν έχουν κανένα έξτρα.
Μια χαρά είναι και τα 160άρια, σε χιλιόμετρα δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις και σε τι κατάσταση.
-
Το φοβάμαι πιο πολύ το 160αρι λόγω των θεμάτων που έχουν ακουστεί.
Όχι ότι έχει και πολλή σημασία,μιας και μιλάμε για αυτοκίνητα σχεδόν δεκαετίας (με τα ανάλογα χλμ),που σημαίνει ότι και το 122αρι μπορεί να βγάλει πρόβλημα που δεν περιμένεις.
Απλώς,σε γενικές γραμμές διαβάζω ότι είναι σχετικά αξιόπιστο γι'αυτό και το έχω πρώτο σε επιλογή.
-
Φιλε Διονυση τι εκανες τελικα?Βρηκες τιποτα?
Ειμαι και γω στο ψαξιμο για scirocco..
Scirocco ή A1 ή.....