-
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα opel tigra 1.4 , πρώτης γενιάς. Μου αρέσει επειδή είναι μικρό σαν πόλης, χαμηλά κυβικά, και πολύ σπορ εμφάνιση. θα προτιμούσα ford puma αλλά είναι δυσεύρετα, κυκλοφόρησαν λίγα σχετικά κομμάτια και ανησυχώ για ανταλλακτικά κλπ. Όποιος είναι κάτοχος tigra θα μπορούσε να με πληροφορήσει για τα προβλήματα - εάν υπάρχουν- και γενικά για τις ιδιοτροπίες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου?
ευχαριστώ. -
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα opel tigra 1.4 , πρώτης γενιάς. Μου αρέσει επειδή είναι μικρό σαν πόλης, χαμηλά κυβικά, και πολύ σπορ εμφάνιση. θα προτιμούσα ford puma αλλά είναι δυσεύρετα, κυκλοφόρησαν λίγα σχετικά κομμάτια και ανησυχώ για ανταλλακτικά κλπ. Όποιος είναι κάτοχος tigra θα μπορούσε να με πληροφορήσει για τα προβλήματα - εάν υπάρχουν- και γενικά για τις ιδιοτροπίες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου?
ευχαριστώ. -
ευχαριστώ. -
καλησπέρα σε όλους. Ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα, καθότι είμαι νέος opelακιας. Το tigra A έως πότε έβγαινε στην παραγωγή? απ' όσο γνωρίζω ως το 2001, αλλά μίλησα με κάποιον κάτοχο tigra ο οποίος ισχυρίζεται ότι βγήκαν εκτάκτως κάποια κομμάτια , όλα μαύρου χρώματος, το 2003... Ξέρετε κάτι σχετικά?
Έγινε συγχώνευση. Είχατε ήδη ανοίξει θέμα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δεν ανοίγουμε νέο θέμα για κάθε ερώτηση που έχουμε. [Admin]
Opel Tigra A (1994)