-
Καλησπέρα στην ομάδα ! Θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι Renault Clio 1.2 turbo μοντέλο του 2008..θέλω να μάθω για αξιοπιστία και γενικότερα αν βγάζει βλάβες ...το συγκεκριμένο έχει και πανοραμική οροφή και κάπου διάβασα ότι έχει θέμα με δυνατές βροχές παίρνει νερά κλπ αν γνωρίζεται αν ισχύει κάτι τέτοιο ! Ευχαριστώ !
-
Καλησπέρα στην ομάδα ! Θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι Renault Clio 1.2 turbo μοντέλο του 2008..θέλω να μάθω για αξιοπιστία και γενικότερα αν βγάζει βλάβες ...το συγκεκριμένο έχει και πανοραμική οροφή και κάπου διάβασα ότι έχει θέμα με δυνατές βροχές παίρνει νερά κλπ αν γνωρίζεται αν ισχύει κάτι τέτοιο ! Ευχαριστώ !
-
-
Να σου πω για το μοτερ, εχω κανει 172.000km και δεν κανει τσικ. Λαδια προσεχε να εχει κανει τις αλλαγες γυρω στα 10k τουλαχιστον γιατι μετα τσιμπαει λιγο λαδι, εως 200-300ml εχω δει μεχρι την αλλαγη, αναλογα την εποχη και τη χρηση. Για μενα το αυτοκινητο πασχει μονο στην αντοχη της 16αρας ζαντας και στην επακολουθη φθορα της αναρτησης. Με τη 16 αρα ομως αλλα και γενικα εχει απιστευτο πατημα.
Στάλθηκε από το 5015X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σου φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου !το συγκεκριμένο φοράει τις 16αρες ...από θέμα τουρμπίνας σου έχει βγάλει κάτι?
-
Τι να σου πω; Για το μοτερ εγραψα, δεν εχει παρουσιασει τιποτα. Ενα αλλο clio που ειναι στο κοντινο μου περιβαλλον με 90k αλλα ειναι το fl του 2010 ειχε βγαλει δυναμο, ενω εγω στο δικλ μου λιγο μετα την εγγυηση ειχα πληρωσει 70€ για ενα ρουλεμαν που εκανε θορυβο.. Ουτε θυμαμαι τι ρουλεμαν ηταν. Και η αναρτηση που μου κανει νερα, η αληθεια ειναι οτι επρεπε να την εχω αλλαξει ηδη αφου ειναι ακομα η μαμα στα 172k.
Στάλθηκε από το 5015X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ σε ευχαριστώ !θα περιμένω κ άλλες γνώμες μπάς και βγάλω καμία άκρη
-
Εγω έχω ένα ίδιο αλλά σε 1400 ατμόσφαιρα, με 15αρες ζάντες. Αν είναι όντως σε καλη κατάσταση πάρε το. Έχει εξαιρετικό κράτημα και άνεση, φρένα κ χώρους, γενικά συμπεριφέρεται σαν μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο. Και είναι κ πολύ καλα κατασκευασμενο, συμπαγες κ δεν τριζει. Το δε 1.1 TCe που λες το είχα οδηγήσει για 2 ΣΚ στην Κρήτη κάποτε, το ξεζούμισα στα χλμ κ τις στροφες, είναι ακόμη καλύτερο από το δικό μου σε επιδόσεις και αίσθηση ταχύτητας, γενικά με είχε ενθουσιάσει.
Γνώμες για αγορά Renault Clio 1.2 turbo 2008