-
Καλησπέρα.
Καταρχάς συγνώμη αν ειναι σε λάθος θέμα το topic ..θέλω ν ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει εφαρμοστεί ό νόμος για τ αυτοκίνητα με τα γυρισμενα χιλιόμετρα και ποιά είναι η διαδικασία?
Δυστυχώς έπεσα και εγω θύμα αν και το αμάξι έχει βγει πολύ καλό και είναι λίγο κρίμα να το ακινητοποιήσουνε,
Γνώριζει κάποιος κάτι
Ευχαριστω προκαταβολικά -
Καλησπέρα.
Καταρχάς συγνώμη αν ειναι σε λάθος θέμα το topic ..θέλω ν ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει εφαρμοστεί ό νόμος για τ αυτοκίνητα με τα γυρισμενα χιλιόμετρα και ποιά είναι η διαδικασία?
Δυστυχώς έπεσα και εγω θύμα αν και το αμάξι έχει βγει πολύ καλό και είναι λίγο κρίμα να το ακινητοποιήσουνε,
Γνώριζει κάποιος κάτι
Καλησπέρα.
Γνώριζει κάποιος κάτι
Ελληνικης αντιπροσωπειας ειναι το αυτοκινητο;
-
οχι απο εξωτερικο..
-
Πως διαπιστωσες οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα;
-
Ο χρήστης Kostas_ms έγραψε:
Πως διαπιστωσες οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα;ειχα μια υποψια οταν το ειδα.με καθυσυχασε η αντιπροσωπεια ότι το αμαξι ειναι μια χαρα μηχανικα και στατικα. βέβαια αφου το πηρα ανακάλυψα το autodna.com οπου έδειχνε καταγραφη απο μικροατυχηματα που είχε στη γαλλία και έιχε καταχωρησει με 50000 παραπάνω απο τώρα.
Φύσικα δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει άτι αν έρθει το αναπόφευκτο..
ΚΤΕΟ και γυρισμενα χιλιομετρα