-
Καλησπέρα, αγόρασα ένα διαγνωστικό ODB2 mini καθος και την εφαρμογή Torque Pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω (αν το έχει κάποιος από σας) είναι αν μπορώ να το χρησημοποισω ένα κίνηση;
-
Καλησπέρα, αγόρασα ένα διαγνωστικό ODB2 mini καθος και την εφαρμογή Torque Pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω (αν το έχει κάποιος από σας) είναι αν μπορώ να το χρησημοποισω ένα κίνηση;
-
-
Ναι κανονικά. Και βλέπεις real time πολλές ενδείξεις (ανάλογα βέβαια τι δίνει και η ECU του αυτοκινήτου).
-
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση, πόσο μπορεί (επιτρέπεται) να το αφήσω πάνω στο αμάξι;
-
Εγώ το χω συνεχώς επάνω και κινείται μόνο ΣΚ. Δεν είχα θέμα με τη μπαταρία.
-
Ναι, ρώτησα να μην υπάρχει κάποιο θέμα έκτο τις μπαταρίας, στο εγκέφαλο δηλαδή.
-
Μπα δεν έχω κανένα θέμα.
-
Ναι, το επιβεβαίωσα κάνοντας αρκετά χλμ αυτό το Σαββατοκύριακο. Το είχα ενεργοποιημένο στην διάρκεια του ταξιδιού.
Έκανα μια διάγνωση με ανοιχτό διακόπτη πριν βάλω μπρος και μια όταν τελίτσες το ταξίδι, πριν όμως σβήσω μοτέρ. Μου έβγαλε το ίδιο πράγμα (όχι κάτι σοβαρό). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος καλύτερο τρόπο διάγνωσης.
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
Διαγνωστικό ODB2