-
Ναι, το τελευταίο μήνα ξεκίνησε να δουλεύει το check for updates (είχε σταματήσει για κανα εξάμηνο τουλαχιστον). Βέβαια σε εμένα ολοκληρώνει χωρίς να βρίσκει αναβάθμιση ενώ είμαι στην 2.2. Δε νομίζω να μην δουλεύει στην 3.0 αλλά θέλει δυνατό σήμα WiFi και είναι με τις μέρες του. Μην περιμένεις πάντως κάτι καινούργιο, οι χάρτες κατα 99% δεν θα αναβαθμίζονται απο εκεί (είναι γύρω στα 12gb και αναβαθμίζονται με usb όπως και το sync, απλά μπορεί να πάρουν μέχρι και 4 ώρες)
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ναι, το τελευταίο μήνα ξεκίνησε να δουλεύει το check for updates (είχε σταματήσει για κανα εξάμηνο τουλαχιστον). Βέβαια σε εμένα ολοκληρώνει χωρίς να βρίσκει αναβάθμιση ενώ είμαι στην 2.2. Δε νομίζω να μην δουλεύει στην 3.0 αλλά θέλει δυνατό σήμα WiFi και είναι με τις μέρες του. Μην περιμένεις πάντως κάτι καινούργιο, οι χάρτες κατα 99% δεν θα αναβαθμίζονται απο εκεί (είναι γύρω στα 12gb και αναβαθμίζονται με usb όπως και το sync, απλά μπορεί να πάρουν μέχρι και 4 ώρες)Που βρίσκουμε τους χάρτες?
-
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
Ναι, το τελευταίο μήνα ξεκίνησε να δουλεύει το check for updates (είχε σταματήσει για κανα εξάμηνο τουλαχιστον). Βέβαια σε εμένα ολοκληρώνει χωρίς να βρίσκει αναβάθμιση ενώ είμαι στην 2.2. Δε νομίζω να μην δουλεύει στην 3.0 αλλά θέλει δυνατό σήμα WiFi και είναι με τις μέρες του. Μην περιμένεις πάντως κάτι καινούργιο, οι χάρτες κατα 99% δεν θα αναβαθμίζονται απο εκεί (είναι γύρω στα 12gb και αναβαθμίζονται με usb όπως και το sync, απλά μπορεί να πάρουν μέχρι και 4 ώρες)
Που βρίσκουμε τους χάρτες?
Επίσημη διαδικασία (όπως για την αναβάθμιση του sync 3) δεν υπάρχει. Ότι έχει διαρρεύσει είναι 'at your own risk'
Οι πληροφορίες που έχω συλλέξει λένε τα εξής:- Οι χάρτες είναι 3 αρχεία (1 οι χάρτες, 1 οι φωνές καθοδήγησης και 1 η άδεια)
- Τα αρχεία είναι διαφορετικά ανάλογα την έκδοση του sync 3 (2.2 , 2.3, 3.0)
- Οι εκδόσεις των χαρτών τώρα πια ονομάζονται Fxx ( F6, F6.1, F7)
Οδηγίες και links έχω βρει από 2 sites.
- https://s550.guru/how-to-update-ford-sync-3-europe-navigation-maps-to-f6/ Χάρτες F6.1 για sync 2.3 και 3.0
- https://www.fordownersclub.com/forums/topic/99546-maps-update/?page=2 Χάρτες F7 για sync 3.0
Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει σε 2 μέρη, πρώτα χάρτες και άδεια και μετά φωνές. Οδηγίες έχουν στα link από πάνω
-
Στην Αμερική έχουν αρχίσει να πουλάνε αναβαθμίσεις για χάρτες - 150$+ΦΠΑ
https://www.f150forum.com/f118/sync-3-nav-upgrade-available-410997/
-
Καλησπέρα στην παρέα, Κάτοχος του Κούγκα πολύ πρόσφατα μόλις 2 μήνες (τέλος Ιανουαρίου) προσπαθώ να εξοικειωθώ με το Sync 3. Υπάρχουν πουθενά οδηγίες στα ελληνικά μπας και βρούμε άκρη σχετικά με τη σύνδεση κινητού, χάρτες κλπ.
-
Ο χρήστης tiposdim έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα, Κάτοχος του Κούγκα πολύ πρόσφατα μόλις 2 μήνες (τέλος Ιανουαρίου) προσπαθώ να εξοικειωθώ με το Sync 3. Υπάρχουν πουθενά οδηγίες στα ελληνικά μπας και βρούμε άκρη σχετικά με τη σύνδεση κινητού, χάρτες κλπ.Εγχειρίδιο δεν σου έδωσαν ? Δες εδώ το online manual από το site της Ford
-
νέα έκδοση του Ford pass (2.0)
Μου εμφάνισε και την κατάσταση των λαδιών, τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο
-
Μετά την αναβάθμιση σε 3.0 ford pass γιοκ. Τι φταίει;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα
Το ford pass σε iphone πως το κατεβαζουμε αφου δεν υπαρχει στο ελληνικο appstoreSent from my iPhone using Tapatalk
-
https://m.apkpure.com/fordpass-journeys ... fordpasseu
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση σε 3.0 ford pass γιοκ. Τι φταίει;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέμα με το ford pass δεν είχα ούτε έχω τώρα με την έκδοση sync 3.0. Και άλλαξα και κινητό με τελευταίο android. κατέβασες την τελευταία 2.0.1 ή έχεις ακόμα την 1.6;
-
Επρεπε να κάνω disable το Android auto. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Σχετικά με την έκδοση 3.0 του sync δεν έχω δει κάποια αλλαγή. Και μια ερώτηση. Κάποιο λινό για να κατεβάσουμε νέους χάρτες; Η αναβάθμιση των χαρτών γίνεται μέσω usb όπως και το sync 3;
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλημερα
Το ford pass σε iphone πως το κατεβαζουμε αφου δεν υπαρχει στο ελληνικο appstoreSent from my iPhone using Tapatalk
Εν συντομία και χωρίς να έχω iPhone, αλλάζεις τη χώρα στο κινητό σε κάποια που διαθέτει την εφαρμογή, δημιουργείς νέο λογαριασμό iTunes από το store του κινητού και την κατεβάζεις. Όλα αυτά με επιφύλαξη.
Youtube Video -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Επρεπε να κάνω disable το Android auto. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Σχετικά με την έκδοση 3.0 του sync δεν έχω δει κάποια αλλαγή. Και μια ερώτηση. Κάποιο λινό για να κατεβάσουμε νέους χάρτες; Η αναβάθμιση των χαρτών γίνεται μέσω usb όπως και το sync 3;Χάρτες και οδηγίες εδώ
https://s550.guru/how-to-update-ford-sy ... aps-to-f7/
Δεν το έχω δοκιμάσει. Η διαδικασία είναι ίδια με την αναβάθμιση του λειτουργικού αλλά την κάνεις σε 2 δόσεις και παίρνει περισσότερο χρόνο. -
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ...Αναβάθμιση του Sync3 γίνεται; Γιατί η αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει λένε κίνδυνος να κολλήσει η μονάδα. Αν την κάνω μόνος μου φαντάζομαι πως η εγγύηση για το αυτοκίνητο πάει περίπατο ή κάνω λάθος; Η version που έχω τώρα νομίζω ότι είναι 2.3. Έχει νόημα η αναβάθμιση; Από που κατεβάζουμε την αναβάθμιση (αν αποφασίσω να την κάνω);
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης tiposdim έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ...Αναβάθμιση του Sync3 γίνεται; Γιατί η αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει λένε κίνδυνος να κολλήσει η μονάδα. Αν την κάνω μόνος μου φαντάζομαι πως η εγγύηση για το αυτοκίνητο πάει περίπατο ή κάνω λάθος; Η version που έχω τώρα νομίζω ότι είναι 2.3. Έχει νόημα η αναβάθμιση; Από που κατεβάζουμε την αναβάθμιση (αν αποφασίσω να την κάνω);
Ευχαριστώ1.Ναι, αναβάθμιση γίνεται κανονικά
2. Η αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει γιατί κάνει αυτό που κάνουν όλες. Δεν ασχολείται με πράγματα που δεν αποφέρουν κέρδος.
3, Η τελευταία έκδοση είναι 3.0,διορθώνει μικροπροβληματα και βελτιώνει την υποστήριξη android auto και apple car play
4 https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/Σ περίπτωση που κάτι πάει στραβά (1 στο εκατομμύριο), και καταλάβουν ότι το sync κόλλησε λόγω αναβάθμισης (1 στο τρισεκατομμύριο) απλά παιξτο Κινέζος και πες τους ότι έβγαλε αναβάθμιση το wifi.
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κατέβασα το αρχείο, το αποσυμπίεσα, αλλά έχει και άλλα αρχεία που είναι συμπιεσμένα. Θέλουν και αυτά αποσυμπίεση; Επίσης το αρχείο LST θέλει κάποια διόρθωση όπως διάβασα κάπου ή το αφήνω ως έχει;
Και πάλι ευχαριστώ -
Μονο το αρχικό αρχείο αποσυμπιέζεις και το βάζεις στο στικάκι όπως είναι. Δεν χρειάζεται να πειράξεις κανένα αρχείο.
-
Πάντως μετά την αναβάθμιση δε βλέπεις και καμία διαφορά αμαν και ντε..
-
Μόνο αν έχεις iPhone για να βάλεις Waze maps, αυτή είναι η πιο χτυπητή διάφορα. Επίσης, όταν μπαίνει και βγαίνεις από τούνελ κάνει πιο σταδιακό το dimming, αν και εμένα δεν με τρελαίνει γιατί κάνει ένα μικρό flickering
Ford Sync 3