-
Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα. Καθε πρωι δεν μπορω να βαλω μπρος το αυτοκινητο περνει με πολλες φορες , οταν παρει μετα ειναι οκ για ολη την ημερα. Παραδειγμα εχθες το αφησα 12 το μεσημερι και οταν το εβαλα το βραδυ στις 10 ηταν οκ πηρε με την πρωτη. Εχουμε ελενξει προθερμανσης και ειναι οκ ολες, μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ο αισθητηρας βολαν υπαρχει αυτη η περιπτωση?
-
Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα. Καθε πρωι δεν μπορω να βαλω μπρος το αυτοκινητο περνει με πολλες φορες , οταν παρει μετα ειναι οκ για ολη την ημερα. Παραδειγμα εχθες το αφησα 12 το μεσημερι και οταν το εβαλα το βραδυ στις 10 ηταν οκ πηρε με την πρωτη. Εχουμε ελενξει προθερμανσης και ειναι οκ ολες, μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ο αισθητηρας βολαν υπαρχει αυτη η περιπτωση?
-
-
Ο χρήστης lakisss77 έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα. Καθε πρωι δεν μπορω να βαλω μπρος το αυτοκινητο περνει με πολλες φορες , οταν παρει μετα ειναι οκ για ολη την ημερα. Παραδειγμα εχθες το αφησα 12 το μεσημερι και οταν το εβαλα το βραδυ στις 10 ηταν οκ πηρε με την πρωτη. Εχουμε ελενξει προθερμανσης και ειναι οκ ολες, μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ο αισθητηρας βολαν υπαρχει αυτη η περιπτωση?Την μπαταρία την έχεις ελέγξει;Μου το είχε κάνει κι εμένα σε μπαταρία 1.5 έτους επώνυμη.Δεν κρατούσε την τάση.Μετα έπαιρνε διότι δεν έχανε με γρήγορο Ρυθμό αλλά ένα βράδυ θα ήταν αρκετό
Στάλθηκε από το Moto C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Renault diesel 1.9 2001 προβλημα το πρωι.