-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΩ ΕΝΑ MERCENTES A 140 2000 MONTEΛΟ...ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ..
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΩ ΕΝΑ MERCENTES A 140 2000 MONTEΛΟ...ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ..
-
-
Να χαλάσει με τον τρόπο που κλειδωσες ειναι απίθανο. κάτι κόλλησε τωρα, ενας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων θα σε βοηθήσει.
-
το θεμα ειναι οτι δεν κλειδωνουν ολες οι πορτες με το κλειδι γιαυτο αναγκαστηκα να το κανω με αυτο το τροπο και ειχα τις ανησυχιες μου ... ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση σου ..
-
Ίσως και το μπουτόν στο καπώ να είναι υπεύθυνο.
-
Συνήθως όταν απενεργοποιήσεις ένα συναγερμό που έχει για κάποιο
λόγο χτυπήσει αναβοσβήνουν κάποια λαμπάκια στο μπουτόν που έχει(ανάλογα με το μοντέλο του συναγερμού).
Π.χ αν αναβοσβήσει 3 φορές σημαίνει ενεργοποίηση απο την επαφή της πόρτας κτλ.
Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δείς ποιός αισθητήρας σου δημιουργεί το πρόβλημα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ