-
Καλησπέρα σε όλους![emoji4]
Ξέρω οτι πρέπει να χει συζητηθεί ξανά το θέμα, αλλά θα ήθελα μια 'φρέσκια' γνώμη.
Θέλω να παω Ηγουμενίτσα την Τετάρτη κ με έχουν μπερδέψει λίγο με τη διαδρομή.
Ποια λέτε είναι η πιο α) ασφαλής β) γρήγορη διαδρομή;Επίσης έλεγα να φύγω Τρίτη αργά τη νύχτα. Κακή ιδέα; [emoji848]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξέρω οτι πρέπει να χει συζητηθεί ξανά το θέμα, αλλά θα ήθελα μια 'φρέσκια' γνώμη.
Ποια λέτε είναι η πιο α) ασφαλής β) γρήγορη διαδρομή;Επίσης έλεγα να φύγω Τρίτη αργά τη νύχτα. Κακή ιδέα; [emoji848]
-
-
Καταρχην .......νωρις το πρωι πχ 06:00 φυγε και οχι αργα το βραδι,διοτι οτι και αν συμβει(λεμε τωρα) θα εχεις ολη τη μερα μπροστα σου. Πας απο το Ριο ,ξεκουραζεσαι για λιγο στο φερυ,αν δε βιασεσαι γλυτωνεις και 6,5€ σε σχεση με τη γεφυρα. Επειτα εχουν δωσει ενα αρκετα μεγαλο τμημα απο την Ιονια οδο και κατεβαζεις τα χλμ ξεκουραστα. Ουσιαστικα λιγο παραπανω προσοχη θελει μεχρι το Ριο λογο των εργων. Ειναι 445 χλμ και θες 5,5-6 ωρες. Αρχες του ετους πηγα μεχρι τα Ιωαννινα και δεν με κουρασε καθολου η διαδρομη. Δες εδω http://www.apostaseis.gr/loc_ap/odigikes-apostaseis.asp
Καλο ταξιδι!!! -
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.
Ευχαριστώ GGAB!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αθήνα-Ηγουμενίτσα