-
Καλημερα.Εχει αλλαχτει αντλια νερου,ψυγειο νερου,θερμοστατης 84 βαθμων.Ενω ανεβαινει η θερμοκρασια στην μεση(αν και νομιζω θελει ακομα λιγο για να παει στην μεση)το κατω κολαρο κρυο και εχει αερα μεσα.Ζεστη βγαζει μεσα αλλα δεν θα το ελεγα καυτο.Μολις σβηνω το αμαξι ανοιγω την ταπα ψυγειου λιγο ισα ισα και αγουγεται να φευγει ο αερας στο δοχειο διαστολης.Εχω αλλαξει και την ταπα του ψυγειου.
-
Καλημερα.Εχει αλλαχτει αντλια νερου,ψυγειο νερου,θερμοστατης 84 βαθμων.Ενω ανεβαινει η θερμοκρασια στην μεση(αν και νομιζω θελει ακομα λιγο για να παει στην μεση)το κατω κολαρο κρυο και εχει αερα μεσα.Ζεστη βγαζει μεσα αλλα δεν θα το ελεγα καυτο.Μολις σβηνω το αμαξι ανοιγω την ταπα ψυγειου λιγο ισα ισα και αγουγεται να φευγει ο αερας στο δοχειο διαστολης.Εχω αλλαξει και την ταπα του ψυγειου.
-
-
Τα βεντιλατερ αναβουν κανονικά;;
Γιατί τα άλλαξες όλα αυτά ;;
Μήπως αυτό που ακούς είναι καυσαέρια από φλάντζα και όχι αέρας;;
-
Ειχε γινει επισκευη γιαυτο τα αλλαξα.(το ψυγειο ειχε τρυπησει)Πριν τις γιορτες ,σε ταξιδι αρχιζε να μου βγαζει κρυο αερα.Εκλεινα τον ανεμηστηρα τον ανοιγα μετα απο λιγο και εβγαζει ζεστο αερα αλλα παλι κρυωνε.Εξω ειχε μειον.Αλλαξα θερμοστατη μεγαλυτερων βαθμων αλλα βλεπω το κολαρο κρυο κατω.Βεβαια οπως ειπα και σε αλλο θεμα που ανοιξα δεν ξερω αν παιζει ρολο η βαλβιδα που θερμοσαττη ,(jiggle pin),αν πρπει να ειναι προς τα πανω για να φευγει αερας.Το βεντιλατερ ειναι υδραργυρικο.Νομιζω πρπει να το αφησω αρκετη ωρα να δουλεψει για να παρει περισσοτερες στροφες.
Εξαερωση θελει η κατι αλλο?