-
παιδια επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω που να ανοιξω και ανοιξα εδω θελω να βρω ανταλακτικα για επιβατικο ford focus
θεσεις 05 αριθμος πλαισιου ειναι ********εργοστασιο ford werke ag
Αριθμος κινητηρα FYDB κιλινδρσμος 01596
ψαχνω για προφυλακτηρα,αριστερο φαναρι και φτερο(για μπροστα οχι πισω)
οπως τα βλεπω απο την αδεια κυκλοφοριας ειναι
-
παιδια επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω που να ανοιξω και ανοιξα εδω θελω να βρω ανταλακτικα για επιβατικο ford focus
-
-
Υποθέτω δεν θες να πας αντιπροσωπεία ?
Δεν ρίχνεις ένα τηλέφωνο στον Αγγελή ή στον Αξώτη ή στον Λουκάκη, να σου πουν τι έχουν και αν μπορούν να τα βρουν ?
-
ποιοι ειναι αυτοι
δεν μπορω με καποιο αλλο τροπο δεν ξερω και δεν τους εχω πολυ εμπιστοσυνη τους μαντραδες να μου δωσουν τιποτα αλλο και να μην κανει -
Εφόσον έχεις internet για να μπεις στο παρόν forum, μπορείς άνετα εντός 5' να τους βρεις αυτούς. Μαγαζιά με ανταλλακτικά είναι, και θα σου φέρουν ακριβώς τα ίδια που θα φέρει και η αντιπροσωπεία. Και μάλιστα σε χαμηλότερες τιμές.
-
και πως θα ξερω εγω η ο καθε αγοραστης οτι αυτα ειναι?αν δεν ταιριαζουν και μου φερει απο αλλο μοντελο τι γινεται?
-
Γιατί >Ο χρήστης The Ace έγραψε:
θα σου φέρουν ακριβώς τα ίδια που θα φέρει και η αντιπροσωπεία. Και μάλιστα σε χαμηλότερες τιμές.
καθώς παραγγέλνουν μέσω VIN στις ίδιες αποθήκες που παραγγέλνει και η αντιπροσωπεία. Αν σου φέρουν λάθος -που δεν το κάνουν, αλλά λέμε τώρα- το δίνεις πίσω και ζητάς να σου φέρουν το σωστό.
-
εσεις καλα τα λετε αυτοι θα τα εφαρμοσουν η θα μου φανε τα λεφτα
επειδη θελω και φαναρι αριστερο τα focus εχουν το ιδιο με τα fiesta
να προτιμησω καινουρια,μεταχειρισμενα η ιμιτασιον? -
Παιδιά κάποιος administrator μπορεί να σβήσει τον αριθμό πλαισίου?
-
Κάνε μια επεξεργασία στο μήνυμά σου. Έχει σχετικό κουμπί
-
Είμαι από κινητό και δεν το βρίσκω
Έκανα αναφορά όμως -
Ο χρήστης wwe έγραψε:
εσεις καλα τα λετε αυτοι θα τα εφαρμοσουν η θα μου φανε τα λεφτα
επειδη θελω και φαναρι αριστερο τα focus εχουν το ιδιο με τα fiesta
να προτιμησω καινουρια,μεταχειρισμενα η ιμιτασιον?Θα σου φάνε τα λεφτά,πήγαινε σε εκκλησία και ζήτα να σου φέρει ο Αγιος τα πράγματα που θες!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο θείος μου είχε αγοράσει ένα κάθισμα για την θέση του οδηγού και δεν έκανε και αυτός δεν του έδωσε τα λεφτά πίσω με δυσκολία όμως πρέπει να τα έδωσε
-
Μπορείς να δεις και σε διαλυτηρια δηλαδή σε εταιρίες που ασχολούνται με την απόσυρση αυτοκινήτων και τα διαλυουν. Το κακό με αυτές είναι οτι θέλει τρέξιμο γιατί δεν εχουμ καταλόγους με τα προϊόντα, πας, ρώτας, βλέπεις, αγοραζεις. Βέβαια πριν πας Ρώτας τηλεφωνικά αν υπάρχει κάτι για το αυτοκίνητο σου. Καποιες έχουν και σάιτ με φωτο των αυτοκινήτων που έχουν για ανταλλακτικά.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης wwe έγραψε:
Ο θείος μου είχε αγοράσει ένα κάθισμα για την θέση του οδηγού και δεν έκανε και αυτός δεν του έδωσε τα λεφτά πίσω με δυσκολία όμως πρέπει να τα έδωσεΕχεις βγάλει δίπλωμα;Γιατί δεν μοιάζεις να είσαι ούτε 18!!
-
εχω βγαλει διπλωμα
πηγα σε εταιριες ανακυκλωσεις αλλα δεν ειχε τιποτα
ειναι αληθεια οταν τα φωτα ειναι ιμιτασιον δεν φεγγουν περισσοτερο? -
LHD 2M51-13W030-BD ο κωδικος από το αριστερό φανάρι
-
Δεν καταλαβαίνω τι κάνεις πραγματικά, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε 10 αντιπροσωπείες, σου έδωσα (εδώ και αλλού) ονόματα και τηλέφωνα μαγαζιών με αυθεντικά ανταλλακτικά, και φυσικά μπορείς με 5' έρευνα στο car.gr να βρεις άλλες 15-20 μάντρες με ανταλλακτικά Ford. Δηλαδή γύρω στα 40 σημεία που μπορείς να βρεις ότι θέλεις. Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις με το να συνεχίζεις να ποστάρεις εδώ, αφού πήρες την απαραίτητη πληροφορία ?
Εκτός και αν κάνεις χαβαλέ, οπότε να το ξέρουμε να μην ασχολούμαστε άλλο...
-
Συγγνώμη δεν ήξερα πως θα το πάρετε
Εγώ έτσι έγραψα τον κωδικό
αναζητηση ανταλακτικων για ford