-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λοιπόν, η ουσία του ποστ δεν ήταν εκείνη η πρόταση. Οπότε θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να κολλήσουμε εκεί. Ένας φίλος πιο πάνω είπε >. Όντως αν έβρισκα κάτι με φτηνά τέλη κομπλέ. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι, καθώς όταν βρέχει αρκετά ο χωματόδρομος λασπώνει και ένα 4χ2 κολλάει. Οπότε μάλλον το 4χ4 είναι μονόδρομος. Πάντως αν έχετε να προτείνεται κάτι με σχετικά χαμηλά τέλη που να μου κάνει για τη δουλειά που το θέλω μέχρι 5.000 ευρώ αυστηρά, τότε πολλή ευχαρίστως. Έτσι κιαλλιώς για αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.
Δυστυχως η ουσια ΕΙΝΑΙ αυτη σου η προταση...........και το ' χωρις πινακιδες' συνεπαγεται ΚΑΙ ανασφαλιστος!!!!!
Κλειδωστε το........Καλά μην τσιμπάς έτσι και εσύ, χωράφι καλλιεργήσιμο (νερό & τριφασικό)… *2-3 χιλιόμετρα άσφαλτος και 2-3 χιλιόμετρα χωματόδρομος *δύσκολο να υπάρχει στην περιοχή
Τι εννοείς; Γεμάτη είναι περιοχή από τέτοια. Στα 100 μέτρα από το Λιντλ της Περαίας έχει όσα θες...
Στην Άνω Περαία αναφέρεται, μάλλον είσαι καινούργιος στην γειτονιά
-
Έχω 10 χρόνια εδώ. Από το Μοναστήρι και πάνω έχει όσα θέλεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω 10 χρόνια εδώ. Από το Μοναστήρι και πάνω έχει όσα θέλεις.Άρα φρέσκος. Άνω Περαία είπαμε!
-
6 χλμ είναι, γιατί δεν πας με τα πόδια που είναι τσάμπα;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρε μεταχειρισμενο αγροτικο (nissan king cub, mitsubishi L200 κλπ). Εχει αρκετα στο car.gr απο 2.500 και σου μενουν και λεφτα για τα τελη και την ασφαλεια..
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κοιτά να δεις τωρα πως έχουν τα πράγματα. Εχουμε φτάσει στο σημείο της υπερφορολόγησης επειδή τα ταμεία ειναι άδεια. (Δε το κρίνω ως σωστό ή λάθος μέτρο) . Τα ταμεία ειναι άδεια 1)γιατί έχουμε διεφθαρμένους πολιτικούς-μεγαλοεπιχειρηματίες και 2)γιατί μια ζωή ο Έλληνας ειναι μέσα στη κουτοπονηριά και στο να κάνει τη 'δουλίτσα' του και κλαϊν μαϊν. Ξερεις ο υδραυλικός δε θα κόψει απόδειξη, ο τύπος που κάνει ιδιαίτερα το ίδιο, ο οδηγός ταξί κλπ, κάποιος θα βάλει μέσο για να του σβήσουν κλήςεις , άλλος θα χρησιμοποιήσει εισιτήριο ήδη ακυρωμένο για τα ΜΜΜ , άλλος θα πει ποςο εκπτωςη μου κανεις χωρίς απόδειξη κ.ά.Κι εσυ λοιπόν μπαίνεις στην ίδια κατηγορία άνθρωπων και μάλιστα το γράφεις κιόλας σα να μη τρέχει κατι. Εφόσον οι κανονισμοί ειναι έτσι πρέπει να τους τηρήσεις είτε κανεις 50 είτε 5000 χλμ.
Απο κάθε έναν που σκέφτεται το 'ελα μωρε να γλιτώσω ο,τι μπορω' , φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κι εσυ που θα χεις κάνει την εξυπνάδα αυτή, θα είσαι ο ίδιος που σε συζητήσεις θα λες 'που έφτασε η χώρα' και 'πως γίναμε έτσι' , και θα κατηγορείς πάντα τους άλλουςSent from my iPad using Tapatalk
+1
-
Lada Niva???