-
καλημερα σε ολους, εχω ενα nissan d21 με 2.0-λιτρη μηχανη. (Ζ20). το κοντερ δεν δουλευε και ετσι ξεκινησα απο ντιζα και μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι φταιει ο ατερμονας που εχει ενα πλαστικο γραναζακι που δεινει κινηση στην νταζα(το κοντερ ειναι μηχανικο). αλλαξα ατερμονα αλλα και παλι 'εφαγε' τα δοντια του γραναζιου με αποτελεσμα να εχω πληρωσει ενα σωρο χρηματα χωρις αποτελεσμα. εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μαλλον εχει προβλημα το σασμαν. δεν αξιζει ομως να το κατεβασω μονο για τον χιλιομετρητη. θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποιο κιτακι η εστω καποια πατεντα ωστε να καταργησω αυτο και στην θεση του να βαλω κατι αλλο(ηλεκτρονικο??) εστω και στην ροδα ωστε να μπορω να μετραω χιλιομετρα και αποσταση που εχω διανυσει γιατι θα με διευκολινει στην καταναλωση και στα σερβις. ευχαριστω
-
καλημερα σε ολους, εχω ενα nissan d21 με 2.0-λιτρη μηχανη. (Ζ20). το κοντερ δεν δουλευε και ετσι ξεκινησα απο ντιζα και μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι φταιει ο ατερμονας που εχει ενα πλαστικο γραναζακι που δεινει κινηση στην νταζα(το κοντερ ειναι μηχανικο). αλλαξα ατερμονα αλλα και παλι 'εφαγε' τα δοντια του γραναζιου με αποτελεσμα να εχω πληρωσει ενα σωρο χρηματα χωρις αποτελεσμα. εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μαλλον εχει προβλημα το σασμαν. δεν αξιζει ομως να το κατεβασω μονο για τον χιλιομετρητη. θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποιο κιτακι η εστω καποια πατεντα ωστε να καταργησω αυτο και στην θεση του να βαλω κατι αλλο(ηλεκτρονικο??) εστω και στην ροδα ωστε να μπορω να μετραω χιλιομετρα και αποσταση που εχω διανυσει γιατι θα με διευκολινει στην καταναλωση και στα σερβις. ευχαριστω
-
-
Μπορείς να βάλεις αυτό.
Θα σου φανεί αστείο λόγου του ότι είναι ποδηλάτου αλλά το έχω κάνει σε κάποιο Pundo που είχα. Υπάρχει ασύρματο και μετράει με ακρίβεια μια που το καλιμπράρεις σύμφωνα με την διάμετρο του τροχού σου. Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν ότι δε φωτιζόταν και έτσι του είχα βάλει ένα λεντάκι. Ξέρω οι υπάρχουν τώρα φωτιζόμενα αλλά δε γνωρίζω αν ανάβει συνέχεια και εάν είναι και ασύρματο. Ψάξε το λίγο.
-
χαχαχα. να σου πω το ειχα σκεφτει και εγω αλλα οντως οπως ειπες μου φανηκε αστειο. εχω ομως ενα απο το λιντλ και μαλιστα ασυρματο. δεν εχω και κατι να χασω αν και ακομα μου φαινεται αστειο... χαχαχα
-
Το παρακάτω σου κάνει;
http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Car ... SwHnFVvwv2 -
απο οτι φαινεται κανει αλλα με αυτη την τιμη συμφερει να κατεβασω σασμαν και μου μενουν και κανενα 50αρικο. θα ψαξω βεβαια μηπως βρω κανενα λιγοτερο ακριβο. αυτο πως δουλευει? ρευμα και μια κεραια για το Gps?
προβλημα με κοντερ