-
κεντρο Αθήνα, αρχές Λ.Αθηνών
Μαλλον δεν ήμουν εγώ...
-
Παιδιά τη Δευτέρα θα μάθω τη βδομάδα παραγωγής.Μετα ποσο πρέπει να περιμένω? Επίσης έβαλε κάποιος τα τριμ στα παράθυρα? ΕΙΝΑΙ ευχαριστημένος?Μόνος ή σε συνεργείο?
-
Τα νικελ τριμς στα παραθυρα,εγω που ειχα ρωτησει,μου ειχαν πει οτι δεν μπαινουν,ουτε εκ των υστερων,εχει αλλαξει κατι?
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Τα νικελ τριμς στα παραθυρα,εγω που ειχα ρωτησει,μου ειχαν πει οτι δεν μπαινουν,ουτε εκ των υστερων,εχει αλλαξει κατι?Μιλάμε για Αφτερ μάρκετ τριμς από αλί εξπρές.
Λογικά εγώ θα τα έχω τοποθετήσει μέχρι τέλος Φλεβάρη μιας και είχα κάτι τρεχάματα με το τελωνείο.
Έλειπε το τιμολόγιο από το δέμα και από 16 Δεκεμβρίου που υπάρχει η ενημέρωση ότι το δέμα εφτασε, μου στείλανε χαρτί εχθές ότι χρειάζονται να τους το στείλω με email.
Φαντάζομαι θα φάω το κλασσικό +45% στη μάπα -
Θάνο γεια σου,αύριο ο Εσκιάδης μου δίνει την bw.Εσύ πόσο περίμενες μετά την bw?Συνεχίζεις να είσαι ευχαριστημένος με την αγορά?
-
Kαλημέρα bill bill...Βλέπω αγωνιάς! Θα σου συνιστούσα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την αναμονή σου χαζεύοντας πχ τις σελίδες του manual που μπορείς να κατεβάσεις από το internet.
Σε ότι αφορά το bw, εννοείς θα σου πουν το οριστικό bw ή το εκτιμώμενο? Εγώ οριστικό (confirmed bw) πήρα 1,5μήνα μετά την παραγγελία, σχεδόν 1 μήνα μετά κατασκευάστηκε και 5 εβδομάδες μετά παρέλαβα. Σύνολο 3,5 μήνες και κάτι. Πάνε 6 μήνες βέβαια, ίσως κάτι να έχει αλλαξει.
Χαιρετώ. -
Ο χρήστης bill bill έγραψε:
Θάνο γεια σου,αύριο ο Εσκιάδης μου δίνει την bw.[WHITE SMILING FACE]Εσύ πόσο περίμενες μετά την bw?Συνεχίζεις να είσαι ευχαριστημένος με την αγορά?[WHITE SMILING FACE]Γεια σου Μπιλ,
Εγώ μετά την bw περίμενα 2 μήνες. Συνολικά περίμενα 3 και κάτι, αλλά ξεκίνησα με τεράστια αναμονή 7,5 μηνών. Ευτυχώς κόψανε 4 μήνες.
Όπως καταλαβαίνεις τα πάντα είναι ψιλό-ρευστά, οπότε ριλάξ, πάρε τα αφτερ μάρκετ που θέλεις να τα έχεις από τώρα ώστε να είσαι έτοιμος.
Φαντάζομαι ότι η bw σου θα είναι 3 μήνες +- από σήμερα
-
Ευχαριστώ Θάνο και Νικο. Αυτή η αναμονή κουράζει.Αλλα έχετε δίκιο.Υπομονη.
-
Ευχαριστώ Θάνο και Νικο. Αυτή η αναμονή κουράζει.Αλλα έχετε δίκιο.Υπομονη.Σε κανένα 2 εβδομάδες θα το ξεχάσεις και θα σου ξανάρθει τις τελευταίες 20 ημέρες που δε θα περνάει με τίποτα ο καιρός. Χαχαχα. Ακολούθησε τη συμβουλή του Θάνου και έλα να μας βρεις και στην ομάδα μας στο Facebook
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νεότερη ενημέρωση:
Κάλεσα την εταιρεία leasing να δω αν άλλαξε κάτι στην εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που μου έχουν δώσει για 15 Μαιου (παραγγελία 01 Δεκέμβρη) . Πραγματικά αισθάνθηκα τυχερός που η ημερομηνία που μου έχουν δώσει παρέμεινε τουλάχιστον η ίδια.
Τους έστειλε ενημέρωση η Skoda πως ότι καινούργια παραγγελία μπαίνει για Kodiaq τώρα, να υπολογιζουν σαν εκτιμώμενη παράδοση το Σεπτέμβρη. Δηλαδή ένα 8μηνακι στο νερό που λένε!!!
Οποτε αν παραλάβω το Μάιο μια χαρά θα είμαι! Γλυτωσαμε με γρατζουνιες
-
Παιδιά θυμίζω παραγγελία 27-12-17.Σημερα μαθαίνω ότι έχω bw 12η του 18.Μετα ο αντιπρόσωπος μου είπε να περιμένω παραλαβή 15 με 20 μέρες.Καληνυχτα να είστε όλοι καλα
-
Παιδιά θυμίζω παραγγελία 27-12-17.Σημερα μαθαίνω ότι έχω bw 12η του 18.Μετα ο αντιπρόσωπος μου είπε να περιμένω παραλαβή 15 με 20 μέρες.Καληνυχτα να είστε όλοι καλαΕγώ έχω 2μηνες πριν από εσένα παραγγελία και παράδοση σε 1 μήνα. Περίεργα πράματα εάν δεν τρολλαρεις
-
Παιδιά θυμίζω παραγγελία 27-12-17.Σημερα μαθαίνω ότι έχω bw 12η του 18.Μετα ο αντιπρόσωπος μου είπε να περιμένω παραλαβή 15 με 20 μέρες.Καληνυχτα να είστε όλοι καλαΔηλαδή επειδή δεν το πολυεπιασα, ποτε παραλαμβάνεις ακριβώς; Σε ποσό συνολικά διάστημα;
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Παιδιά θυμίζω παραγγελία 27-12-17.Σημερα μαθαίνω ότι έχω bw 12η του 18.Μετα ο αντιπρόσωπος μου είπε να περιμένω παραλαβή 15 με 20 μέρες.Καληνυχτα να είστε όλοι καλα
Εγώ έχω 2μηνες πριν από εσένα παραγγελία και παράδοση σε 1 μήνα. Περίεργα πράματα εάν δεν τρολλαρεις
31/10 παραγγελία και έχω 7η bw. Δλδ ένα μήνα ακόμα στην καλύτερη. Ότι να ναι!
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
malawi , μου ειπαν οτι αν δεν αλλαξει κατι παραλαμβανω στις 20 Απριλιου δηλαδη 1 μηνα νωριτερα απο το πενταμηνο που αρχικα μου ειχαν δωσει.ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ.
siamego, και εσυ εισαι περιπου στα ιδια συνεπως καταλαβαινεις οτι δεν κανω πλακα και απλα προσπαθουμε ο ενας με τον αλλο να βοηθησουμε την κατασταση.
ΕΠΙΣΗΣ μου ειπαν απο την αντιπροσωπια οτι μπορει το bw να αλλαξει και τοτε θα με ειδοποιησουν.Ειναι συνεπως λιγο ρευστα τα πραγματα.Παντως εδω στην Πιερια μονο μια φορα ειδα αρκουδα.Μαλλον σε καποια φαση θα ερθουν ολες μαζι.Λογω του Τουρισμου σιγουρα το καλοκαιρι θα δουμε πολλες. Καλημερα σε ολους τα λεμε... -
malawi , μου ειπαν οτι αν δεν αλλαξει κατι παραλαμβανω στις 20 Απριλιου δηλαδη 1 μηνα νωριτερα απο το πενταμηνο που αρχικα μου ειχαν δωσει.ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ.
siamego, και εσυ εισαι περιπου στα ιδια συνεπως καταλαβαινεις οτι δεν κανω πλακα και απλα προσπαθουμε ο ενας με τον αλλο να βοηθησουμε την κατασταση.
ΕΠΙΣΗΣ μου ειπαν απο την αντιπροσωπια οτι μπορει το bw να αλλαξει και τοτε θα με ειδοποιησουν.Ειναι συνεπως λιγο ρευστα τα πραγματα.Παντως εδω στην Πιερια μονο μια φορα ειδα αρκουδα.Μαλλον σε καποια φαση θα ερθουν ολες μαζι.Λογω του Τουρισμου σιγουρα το καλοκαιρι θα δουμε πολλες. Καλημερα σε ολους τα λεμε...τι χρωμα ήταν ;
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ μου ειπαν απο την αντιπροσωπια οτι μπορει το bw να αλλαξει και τοτε θα με ειδοποιησουν.Ειναι συνεπως λιγο ρευστα τα πραγματα.Παντως εδω στην Πιερια μονο μια φορα ειδα αρκουδα.Μαλλον σε καποια φαση θα ερθουν ολες μαζι.Λογω του Τουρισμου σιγουρα το καλοκαιρι θα δουμε πολλες. Καλημερα σε ολους τα λεμε...τι χρωμα ήταν ;
Κυκλοφορεί μία μαύρη νομίζω Θάνο εκτός από την δική σου
-
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Κυκλοφορεί μία μαύρη νομίζω Θάνο εκτός από την δική σου
Σωστά, αυτό εν τω μεταξύ κυκλοφορεί εδώ και καιρό, πριν το καλοκαίρι.
-
Θα ξέφυγε από τον Αρκτούρο αυτη
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Θα ξέφυγε από τον Αρκτούρο αυτηSent from my iPhone using Tapatalk
Skoda Kodiaq