-
Τί θερμοσίφωνας είναι; (glass κ.λ.π.)....τον σκέπαζες τον συλλέκτη-συλλέκτες τα καλοκαίρια;...κάθε πότε έκανες συντήρηση;...τί είδους συντήρηση; (μόνο ανόδιο κ.λ.π.)...άντε μπας και βοηθήσουμε!
-
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που δεν σας απάντησα τόσες μέρες.
Παρόλα αυτά σας άκουσα και παρήγγειλα άνα nobel classic 160 lt.
Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι ίδιο με το wilco που ήδη έχω αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Το περ'ιεργο είναι ότι ο θερμοσύφωνας ακόμα λειτουργεί και σαν ηλιακός αλλά και με ρεύμα.
Αύριο θα γίνει η τοποθέτηση. Συντήρηση έκανα κάθε 2ή 3 χρόνια. Το καλοκαίρι δεν τον σκέπαζα ποτέ και έμενε έτσι για 3 βδομάδες -
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που δεν σας απάντησα τόσες μέρες.
Παρόλα αυτά σας άκουσα και παρήγγειλα άνα nobel classic 160 lt.
Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι ίδιο με το wilco που ήδη έχω αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Το περ'ιεργο είναι ότι ο θερμοσύφωνας ακόμα λειτουργεί και σαν ηλιακός αλλά και με ρεύμα.
Αύριο θα γίνει η τοποθέτηση. Συντήρηση έκανα κάθε 2ή 3 χρόνια. Το καλοκαίρι δεν τον σκέπαζα ποτέ και έμενε έτσι για 3 βδομάδεςΟ ιδιος ενδιαφερει και εμενα.Ποσο τον πηρες αν επιτρεπεται;757 τον βρισκω στο skroutz.....
-
Αγόρασα μόνο το boiler στα 359,50 σε 24 άτοκες.
-
Ναι 75€ αντικατάσταση και φώναξε αυτός ένα παλιατζή που πήρε τον παλιό.
επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα 160 litra