-
[
-
Ναι Syncro αυτη ηταν! Και εγω σε ευχαριστω φιλε για ολα
-
-
:
-
Ο χρήστης Syncro for ever έγραψε:
Καλό αλλά άσχετο.Βγηκα εκτος δρομου.
-
[
-
Ενα ειχα πετυχει σε βενζιναδικο. Δεν εχω δει ποτε βιντεακι. Ειναι ομορφο και το country. Δεν ξερω αν φοραει την ιδια τετρακινηση με το Golf II Rallye. Οπως επισης δεν ξερω αν το τριακτινο τιμονι το ειχαν και στις εκδοσεις μονον για δρομο. Εκει θυμαμαι ειχαν 4κτινο τιμονι. Ωραιο το country θα ηταν αν του εβαζαν εκτος απο τους απλους προφυλακτηρες και τους προφυλακτηρες του manhatan. Που ηταν πλαστικοι μεχρι κατω. Το κανανε να δειχνει ακομη ποιο ωραιο. Δεν ξερω ομως αν ειναι πρακτικοι για την Country εκδοση. Το προβολακια Hella κλασικα. Αυτο βγηκε το 1990 υπερηψομενο Golf 4x4 και οι αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες απο οσο ξερω τελευταια κανουν το ιδιο. Οι ζαντες του country πηγαν να με ψαρωσουν απο μακρια οταν τις εδειχνε. Νομιζα πως ηταν οι ATS, αλλα δεν ειναι. Μαλλον ειναι εργοστασιακες τις VW στο βιντεο. Ομορφες ζαντες, για τοτε δλδ. Οπως και οι bbs του πηγαιναν στις street εκδοσεις. Διδασκε η VW εκεινα τα χρονια. Και η Audi.
-
[
-
Thnx Syncro
-
Kαι εδώ κάτι κυριολεκτικά μοναδικό:
Passat b35i Syncro Country
Bολτίτσα.
-
Συχνή αντίδραση από την μη αναγνωρισιμότητα του αυτοκινήτου και του εμβλήματος 'SYNCRO', η έκπληξη στην δήλωση ότι πρόκειται για τετρακίνητο.
Αντιγράφω/μεταφράζω από το Αγγλικό site 'VW SYNCRO.UK', ανάλογο περιστατικό, από συμμετοχή κατόχου σε αγώνες dragster:
'Το ένα που έρχεται στο μυαλό μου είναι, όταν ήμουν στο GTi Διεθνές πριν από λίγα χρόνια. Σκέφτηκα ότι θα τρέξει το Syncro κάτω από το 1/4 μίλι. Πήρα το εισιτήριό μου και στη συνέχεια πήγα στην ουρά για την πρώτη μου προσπάθεια. Ο μάγκας έρχεται και παίρνει το εισιτήριό μου, γράφει τον αριθμό μου στο πίσω μέρος, και, στη συνέχεια, με βάζει σε τάξη 2WD.
- 'Με συγχωρείτε! Με έχετε βάλει στην κατηγορία 2WD. Αυτό το αυτοκίνητο είναι 4WD...'
-'4WD ?? Είστε σίγουρος;'
-'. Ναι φίλε έχω δει τον άξονα κάτω από το αυτοκίνητο. Αν θα παραμείνει στην κατηγορία 2WD, θα είναι εξαπάτηση.'
Σκέφτηκα ότι αυτό θα τελειώσει το θέμα. Έχω δηλώσει ότι το αυτοκίνητο είναι 4wd και πώς ξέρω ..... αλλά όχι, δεν με πιστεύει!!! Καλεί τον συνάδελφό του και έχουν μια μικρή συνομιλία από απόσταση ακοής. Ο Dave τότε έρχεται να μου μιλήσει ...
Ο Dave: 'Έίναι 4WD είναι αυτό;
-: 'Ναι'
Ο Dave:. 'Ω ok. Ποιός το έφτιαξε έτσι;'
-: 'Η VW πίσω στο 1991, όταν το κατασκεύασε ....'
http://www.vwsyncro.co.uk/data/forums/t ... IC_ID=1760 - 'Με συγχωρείτε! Με έχετε βάλει στην κατηγορία 2WD. Αυτό το αυτοκίνητο είναι 4WD...'
-
-
[
-
[
-
[
-
[
-
Θ
-
A
-
[
-
[
Passatitsa (Vw Passat g60 syncro b35i, 1992)