-
Eγω θα επαιρνα το picanto καθαρα λογω εγγυησης και αξιοπιστιας .
Αλλα και μελλοντικα με την ληξη της εγγυησης,τα σερβις ειναι τοσο φθηνα σε σχεση με το γαλλικο οσο και οι ζημιες που θα εχεις καποια στιγμη με οποιοδηποτε οχημα απο τα δυο. -
Το picanto είναι από τα ελάχιστα μικρά που δεν έχω οδηγήσει. Απορώ κι εγώ πως μου έχει ξεφύγει. Το καινούργιο C1 όμως που έχω τη τύχη να οδηγώ, πότε το λατρεύω και πότε το σιχαίνομαι. Υποκειμενικά όπως μπορούμε όλοι να φανταστούμε, θα πω ότι εσωτερικά και εξωτερικά είναι πολύ μοντέρνο και νεανικό. Το μοτεράκι αυτό 1200cc για το σκάφος αυτό είναι απλά... πύραυλος. Πολύ καλές επιδόσεις!!!
Θεωρώ όμως ότι είναι ας πούμε, κακοστημένο, κακοσυναρμολογημένο...? Γενικά μου βγάζει μια αστάθεια στο δρόμο. Σε απότομες επιταχύνσεις με δευτέρα ή πρώτη απλά το τιμόνι αν δεν το κρατάς ΚΑΛΑ, έχεις χάσει το αμάξι. Αν έχεις αμπέλια γύρω σου έχει καλώς θα μαζέψεις κανένα σταφυλάκι. Αν έχει κανένα γκρεμό ....
Στο εσωτερικό θα ήθελα να υπάρχει κάποιο 'φωτάκι' στους διακόπτες των παραθύρων. Το βράδυ ψάχνομαι αν θέλω να ανοίξω/ κλείσω παράθυρο. Γενικά είναι καλά εξοπλισμένο, μέχρι και ρύθμηση του καθίσματος του οδηγού σε ύψος, κάτι που το παλιό δεν είχε.
Αυτό που πρέπει σίγουρα να δουν εκεί στη Citroen ή όπου κατασκευάζεται το αμάξι, είναι η πόρτα του πορτ παγκάζ. Σε πολλά αμάξια κολλάει και δεν ανοίγει. Πρέπει να μπεις από μέσα να λύσεις το μηχανισμό για να ξεκομπλάρει αλλά και πάλι λίγο παραπάνω δύναμη να βάλεις στο κλείσιμο, θα ξανακομπλάρει. -
Να ρωτήσω κατι, ξέρει κανεις αν κυκλοφόρησε το νεο picanto στην Ευρώπη τον Ιούνιο οπως είχε κανονιστει ή αν μπορει να μου πει πως μπορω να το βρω; Αν εχει ήδη κυκλοφορήσει τοτε εδω θα ερθει νεότερη παρτίδα;
-
Δεν θα έρθει σε 1200 τελικά,κριμα
Citroen c1 ή kia picanto