-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα τις γνωμες σας στο εξης θεμα μου..μου εκαναν δωρο πριν απο 1 χρονο ενα kawasaki er5 αλλα νομιζω οτι το παιδευω τσαμπα και αδικα..κατ αρχην δεν κανω ταξιδια,το εχω μονο στην πολη και αντε το καλοκαιρι για κανα μπανιο το πολυ 30 χιλ μακρια και δευτερον ειναι το θεμα καταναλωσης..δηλαδη τωρα με 5 ευρω κανω 45 χιλ μς τιμη βενζινης 1,50 ε/λ. Οποτε λεω να το αλλαξω(λεω με κανα cbf 250 η xmax 250) εσεις λετε θα ειναι σωστη η επιλογη μου?
-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα τις γνωμες σας στο εξης θεμα μου..μου εκαναν δωρο πριν απο 1 χρονο ενα kawasaki er5 αλλα νομιζω οτι το παιδευω τσαμπα και αδικα..κατ αρχην δεν κανω ταξιδια,το εχω μονο στην πολη και αντε το καλοκαιρι για κανα μπανιο το πολυ 30 χιλ μακρια και δευτερον ειναι το θεμα καταναλωσης..δηλαδη τωρα με 5 ευρω κανω 45 χιλ μς τιμη βενζινης 1,50 ε/λ. Οποτε λεω να το αλλαξω(λεω με κανα cbf 250 η xmax 250) εσεις λετε θα ειναι σωστη η επιλογη μου?
-
-
Μια αποψη κανενας??
-
Βασικά, δες πόσο καίνε τα άλλα και αν σε συμφέρει για τα χιλιόμετρα που κάνεις. Εγώ θα διάλεγα αυτό που μου αρέσει περισσότερο αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη, δηλαδή μάλλον θα κράταγα τη μηχανή.
-
Αν το εχεις μονο για μεσα στην πολη παρε καλυτερα ενα scooter να μην εχεις συνεχεια στο νου σου τις ταχυτητες αλλα και απο θεμα καταναλωσης. Ακριβως το ιδιο εκανε ενας φιλος μου για αυτο το λεω . Οτι και να κανεις παντως κοιτα να μη το μετανιωσεις πιο μετα...
ΒΟΗΘΕΙΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΟΤΟ