-
Καλησπέρα σας,ειμαι καινουριος στην παρεα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σχετικά με το προβλημα που αντιμετοπιζω.
Λοιπον,μιλαμε για ενα lancia y elefadino του 97.Το τελευταιο διαστημα το αυτοκινητο ρεταρει διοτι εχω παρατηρησει οτι υπαρχει διαφυγη ρευματος(σπινθηρας) απο το μπουζοκαλωδιο πανω στο τρισιμπιτερ αν το λεω σωστα.Και προσφατα αρχισε να μου δημιουργείτε και αλλο προβλημα με το αλαρμ και τα φλας.Τα οποια δεν λειτουργουν μολις αναψω το αυτοκινητο αλλα ξεκινανε μετα απο κανα 10λεπτο κινησης.Εθεσα το θεμα με το μπουζοκαλωδιο μηπως και συνδεεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Καλησπέρα σας,ειμαι καινουριος στην παρεα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σχετικά με το προβλημα που αντιμετοπιζω.
Λοιπον,μιλαμε για ενα lancia y elefadino του 97.Το τελευταιο διαστημα το αυτοκινητο ρεταρει διοτι εχω παρατηρησει οτι υπαρχει διαφυγη ρευματος(σπινθηρας) απο το μπουζοκαλωδιο πανω στο τρισιμπιτερ αν το λεω σωστα.Και προσφατα αρχισε να μου δημιουργείτε και αλλο προβλημα με το αλαρμ και τα φλας.Τα οποια δεν λειτουργουν μολις αναψω το αυτοκινητο αλλα ξεκινανε μετα απο κανα 10λεπτο κινησης.Εθεσα το θεμα με το μπουζοκαλωδιο μηπως και συνδεεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
-
-
Και τι περιμένεις για να αλλάξεις τα μπουζοκαλωδια;
Για τα φλας μπορεί να φταίει και το ρελεδακι τους.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Και τι περιμένεις για να αλλάξεις τα μπουζοκαλωδια;Για τα φλας μπορεί να φταίει και το ρελεδακι τους.
Εννοω το μπουζοκαλωδιο ειναι το προβλημα η το ιδιο το τρισιμπιτερ;
-
Περιμένεις να σου πουν μονα τους ποιο έχει το πρόβλημα;Αν είναι ακριβά να τα αλλάξεις και τα δύο,που αμφιβάλω ,άλλαξε πρώτα το καλωδιο που είναι και πιο ευκολο και αναμενόμενο να χαλάσει.Ή ζήτα απο κάποιον που ξέρει να το δει.
Το να διαφευγει ρευμα μπορεί να κανει πολλά προβληματα.Στον διανομέα αλλάζεις το καπάκι.
Προβλημα φλας/αλαρμ