-
Η τιμή που μου είχαν δώσει πριν 2-3 μήνες για το Yaris με αυτόματο κιβώτιο ήταν κάπου στα €15,200.
Αν δεν την ενοχλεί το cvt νομίζω είναι απο τις καλύτερες τιμές για αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο.Στα €16,500 περίπου έβγαινε το Clio στην έκδοση Dynamic που είναι υπερπλήρης, και κάπου εκεί και το Fiesta στην έκδοση Τitanium, και τα 2 με αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη.
Το i20 πήγα να το δω τις προάλλες επειδή η hyundai συστεγάζεται με την ΚΙΑ όπου πήγα για να δω το Rio, έφυγα άπραγη.
Το Micra δεν διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο προς το παρόν, αλλά δεν νομίζω οτι θα αρέσει το σχήμα του σε μια ηλικιωμένη κυρία, ούτως ή άλλως...
-
θυμάσαι αν το yaris σε αυτή την τιμή είχε aircondition ή κλιματισμό? Αν ήταν υβριδικό και αν γενικά ήταν πλούσια έκδοση?
-
Η προσφορά ήταν για την έκδοση Active, η οποία είναι μια μεσαία έκδοση. Δεν το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν έχει κλιματισμό ή a/c... Για το υβριδικό μου έχει σημειώσει μια τιμή απο κάτω, στα €17,100.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές ούτως ή άλλως, γιατί κάθε λίγο τρέχουν διαφορετικές προωθητικές ενέργειες που καθορίζουν την τελική τιμή.
Στην Suzuki μου είπαν οτι λίγο πριν λήξει ο μήνας, ενημερώνονται για τις εκπτώσεις του επόμενου, οπότε καταλαβαίνεις οτι, για παράδειγμα, μια σημερινή προσφορά (27/6) μπορεί να είναι διαφορετική απο της επόμενης Τετάρτης, που θα έχει αλλάξει ο μήνας (4/7).Εγώ θα πρότεινα και το ibiza. Πήγα και το είδα προχθές, πατάει πάνω σε νέα πλατφόρμα, πιο φαρδιά και είναι πολύ ευρύχωρο μέσα. Γενικότερα, εκτός απο το αυτόματο κιβώτιο, τί άλλες απαιτήσεις υπάρχουν?
-
αυτόματο και κλιματισμός
-
Τι άλλο θα μπορούσαμε να δούμε σε αυτόματο με πλούσιο εξοπλισμό και οικονομική τιμή. Σκέφτομαι το seat toledo ή to fiat tipo sedan...θα ήθελα την γνώμη σας
i20 vs corsa vs micra