-
Καλησπερα,
παρκαρα το αμαξι χθες το βραδυ εδω στην γειτονια και σηεμρα το πρωι που πηγα να το παρω καποιος εξυπνος με ειχε κοπανησει μπροστα αριστερα(απο την μερια του οδηγου) με αποτελεσμα να κανει λακουβα, λες και εχω κοπανησει σε τσιμεντενια μπαλα απο αυτες που βαζουν οι γιαγιαδες.
Επειδη δεν καλυπτεται απο ασφαλεια αυτο(και λογικο), ποσο μπορει να παει? Σε ενα φαναρτζη που πηγα τυχαια μου ειπε 100 ευρω ενω δεν μου φαινεται για τοσο.
Αυτο δεν επανερχεται καπως με ζεστο αερα? -
Καλησπερα,
παρκαρα το αμαξι χθες το βραδυ εδω στην γειτονια και σηεμρα το πρωι που πηγα να το παρω καποιος εξυπνος με ειχε κοπανησει μπροστα αριστερα(απο την μερια του οδηγου) με αποτελεσμα να κανει λακουβα, λες και εχω κοπανησει σε τσιμεντενια μπαλα απο αυτες που βαζουν οι γιαγιαδες.
Επειδη δεν καλυπτεται απο ασφαλεια αυτο(και λογικο), ποσο μπορει να παει? Σε ενα φαναρτζη που πηγα τυχαια μου ειπε 100 ευρω ενω δεν μου φαινεται για τοσο.
Καλησπερα,
Τόσα του έλειπαν του φαναρτζη ...
Ρώτα τα μαγαζιά τύπου CheapAway κλπ. Το πολύ τα μισά θα θέλουν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ελαχιστη ταριφα των φαναρτζηδων ειναι τα 100 ευρω για το παραμικρο. Παντως και σε Cheapway κτλ που εχω ρωτησει οι τιμες ειναι επισης τσουχτερες. Εχω βγαλει ενα συμπερασμα, οτι μικροπραγματα σε φαναρτζοδουλειες δεν συμφερει με τιποτα να φτιαχνεις.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τόσα του έλειπαν του φαναρτζη ...Ρώτα τα μαγαζιά τύπου CheapAway κλπ. Το πολύ τα μισά θα θέλουν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
70 minimum....
Λακουβα στον μπροστα προφυλακτηρα