-
Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ανοιγω το θεμα σε σωστο μερος του φορουμ.Πηρα ενα honda civic 1.4 μοντελο 1999 3πορτο.Φοραει φιλτρο ελευθερας bmc και του εβαλα και ενα τελικο με αποληξη και σωληνα στο μεσσαιο καζανακι.Εχω μια φιλτροχοανη HKS αλλα ειναι πολυ μεγαλη και πρεπει να γινει ολοκληρη μετατροπη για να την χωρεσω..Αξιζει τον κοπο και τα χρηματα?Να βαλω κανενα βαρελακι καλυτερα?Αυτο που επιθυμω ειναι ο μεγιστος ηχος που μπορω να παρω απο οτι φιλτρο υπαρχει..Ευχαριστω.
-
Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ανοιγω το θεμα σε σωστο μερος του φορουμ.Πηρα ενα honda civic 1.4 μοντελο 1999 3πορτο.Φοραει φιλτρο ελευθερας bmc και του εβαλα και ενα τελικο με αποληξη και σωληνα στο μεσσαιο καζανακι.Εχω μια φιλτροχοανη HKS αλλα ειναι πολυ μεγαλη και πρεπει να γινει ολοκληρη μετατροπη για να την χωρεσω..Αξιζει τον κοπο και τα χρηματα?Να βαλω κανενα βαρελακι καλυτερα?Αυτο που επιθυμω ειναι ο μεγιστος ηχος που μπορω να παρω απο οτι φιλτρο υπαρχει..Ευχαριστω.
-
-
Welcome σύντεκνε.
Έτσι και βάλεις χωάνη είναι σίγουρη η αύξηση του θορύβου μια που το εργοστασιακό κουτί το μειώνει σημαντικά. Εκεί υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μεταξύ χωανών στο θόρυβο δε νομίζω. -
Eυχαριστω φιλε κωστα.Βαρελακι η χωανη περισσοτερο θορυβο?Φοραω ελευθερας τωρα δεν ειναι το μαμα..Στην καταναλωση θα παιξει μεγαλο ρολο?
-
Ο χρήστης marcusberg έγραψε:
Eυχαριστω φιλε κωστα.Βαρελακι η χωανη περισσοτερο θορυβο?Φοραω ελευθερας τωρα δεν ειναι το μαμα..Στην καταναλωση θα παιξει μεγαλο ρολο?Πιστεύω στη χοάνη. Δε θα δεις διαφορά στη κατανάλωση αντίθετα με τα ψέματα που λένε οι εταιρείες που τα πουλάνε ότι θα δεις οικονομία. Απλά μπορεί να «ερεθίζεσαι» με τον ήχο και να το πατάς λίγο παραπάνω.
HONDA CIVIC ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ