-
Καλησπέρα,
ψάχνω ένα αυτοκίνητο μέχρι 1.400cc που να είναι αυτόματο και κατά προτίμηση να μην είναι Γαλλικό.
Βασικοί παράγοντες: αξιοπιστία, εγγύηση, 'μαζεμένες διαστάσεις' γιατί θα παρκάρει στο κέντρο, ποιότητα και άνεση κύλισης στους δρόμους της Αθήνας!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω τις απαντήσεις σας
-
Καλησπέρα,
ψάχνω ένα αυτοκίνητο μέχρι 1.400cc που να είναι αυτόματο και κατά προτίμηση να μην είναι Γαλλικό.
Βασικοί παράγοντες: αξιοπιστία, εγγύηση, 'μαζεμένες διαστάσεις' γιατί θα παρκάρει στο κέντρο, ποιότητα και άνεση κύλισης στους δρόμους της Αθήνας!
-
Καλησπέρα,
-
εχει γαλλικα κομματια ομως...nissan micra αυτοματο σειριακο και αν ξανα ανεβεις στο audi εγω θα γινω....
-
Καταρχήν το αυτόματο κιβώτιο του Micra δεν είναι σειριακό αλλά CVT δηλαδή εντελώς διαφορετικής λογικής.
Εάν το θέλεις μόνο για κίνηση μέσα στην πολή είναι ΟΚ, εκτός πόλης π.χ. εκδρομή μέχρι Χαλκίδα είναι τραγικό, στο δρόμο από Καλύβια προς Ανάβυσσο πήγα να προσπεράσω έναν αυτοκίνητο που κινούνταν με 60-70km και κόντεψα να σκοτωθώ, το πούλησα πριν κλείσει 2 χρόνια.
Εάν δεν ενδιαφέρει κάνε οπωσδήποτε test drive να δεις εάν σου ταιριάζει γιατί ο καθένας μας έχει διαφορερικές απαιτήσεις.
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
εχει γαλλικα κομματια ομως...nissan micra αυτοματο σειριακο και αν ξανα ανεβεις στο audi εγω θα γινω....Ας έχει γαλλικά κομμάτια, στα κομμάτια.. Σαν το S-Tronic δεν έχει!
Εάν το θέλεις μόνο για κίνηση μέσα στην πολή είναι ΟΚ, εκτός πόλης π.χ. εκδρομή μέχρι Χαλκίδα είναι τραγικό, στο δρόμο από Καλύβια προς Ανάβυσσο πήγα να προσπεράσω έναν αυτοκίνητο που κινούνταν με 60-70km και κόντεψα να σκοτωθώ, το πούλησα πριν κλείσει 2 χρόνια.
Εάν δεν ενδιαφέρει κάνε οπωσδήποτε test drive να δεις εάν σου ταιριάζει γιατί ο καθένας μας έχει διαφορερικές απαιτήσεις.
Θα το τσεκάρω, ίσως η καινούργια έκδοση να είναι βελτιωμένη. Από ότι είδα μόνο σε βενζίνη βγαίνει.
-
Ο χρήστης alxk έγραψε:
Σαν το S-Tronic δεν έχει!
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί μου γιατί τώρα έχω ένα Polo με DSG και είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το CVT του Micra.
Όταν είχα πάρει το Micra τον 10/2012 επειδή ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα αυτόματο θεώρησα ότι κάτι δεν κάνω σωστά, μετά από λίγο καιρό το συζήτησα με έναν συνάδελφο που είχε το προηγούμενο Micra και αντιμετώπιζε τα ίδια 'προβλήματα'.
Η επιβεβαίωση ήρθε τον καλοκαίρι το 2013 όταν οι 4-Τροχοί (τεύχος Ιουνίου ή Ιουλίου δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς) έκαναν μια σύντομη παρουσίαση και έγραψαν ότι αντιμετώπισαν 'πρόβλημα' με την διαδικασία προσπέρασης και προτείνεται να αποφεύγεται.
-
Τα DSG εχουν βγει πρβληματικα! Περα απο αυτο, εχει θεμα το καινουριο πολο με το autostart stop.
suzuki swift...? μικρο οικονομικο και αξιοπιστο.
Yaris ? τσιμπιμενη τιμη αλλα ιαπωνας!
Απο κι και περα παιζει και το corsa, τκαι μετα πας και ψιλα σε mini!
Γαλλο εγω παντως δεν θα προτεινα
Αγορά αυτοκινήτου μέχρι 1.400cc και αυτόματο;