-
ειναι τωρα τελευταια που μου εχει καρφωθει η ιδεα να αγορασω ενα 207 cc μεταχειρισμενο του 2007 ή του 2008 αλλα θελω καποιες πληροφοριες απο καποιον που το εχει το αυτοκινητο χρονια και μπορει να μου πει πως ειναι στην οδηγηση,τι προβληματα του εβγαλε αν του εχει βγαλει,ποτε εκανε μεγαλα σερβις δηλαδη ακριβα (δισκο πλατο) κτλ.θελω να αγορασω την εκδοση με τους 150 ιππους.οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του τον ευχαριστω πολυ.
-
ειναι τωρα τελευταια που μου εχει καρφωθει η ιδεα να αγορασω ενα 207 cc μεταχειρισμενο του 2007 ή του 2008 αλλα θελω καποιες πληροφοριες απο καποιον που το εχει το αυτοκινητο χρονια και μπορει να μου πει πως ειναι στην οδηγηση,τι προβληματα του εβγαλε αν του εχει βγαλει,ποτε εκανε μεγαλα σερβις δηλαδη ακριβα (δισκο πλατο) κτλ.θελω να αγορασω την εκδοση με τους 150 ιππους.οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του τον ευχαριστω πολυ.
-
-
Θα βρεις πολλά διαθέσιμα 150αρια απο ... καημενους που έχουν φρικαρει με τα λάδια που καίνε και την τσιμπημενη κατανάλωση. Δες καλύτερα τα απλά 120αρια που αν και πιο αδύναμα για το βάρος των cc, έχουν φανεί πιο αξιόπιστα.
Αρκετά σπό πριν του 2008 είχαν θέματα και με τις οροφές τους που επισκευάστηκαν/διορθώθηκαν.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αδερφε και αλλα αυτοκινητα καινε λαδια και ειναι και γερμανικα μην πω ονοματα αλλα για αυτα ο κατασκευαστης λεει οτι ετσι πρεπει να δουλευουν. Ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις αλλα εγω θελω να μου πει καποιος που το εχει ζησει το αμαξακι πως ειναι.καποιος που να το οδηγιυσε καθε μερα.
-
'Αδελφέ' δεν σου μίλησα για την VW.
Μάλλον - σίγουρα δεν θέλεις να ακούσεις αρνητικά ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Φιλε ισα ισα τα αρνητικα θελω να ξερω.αλλα αν το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι καιει λαδια τοτε παω να το παρω.υπαρχουν αλλα που με φοβιζουν πολυ περισσοτερο.
-
καίει λάδια και έχει και τα υπόλοιπα που σε φοβίζουν..........απο τα πλέον αναξιόπιστα μοτέρ ever!!!
Υ.Γ το οτι και άλλα καίνε λάδια δεν το κάνει λιγότερο μπ@@ρδ@@@...... -
εγω για το μοτερ δεν εχω ακουσει ουτε διαβασει τιποτα.για το κιβωτιο εχω διαβασει καποια πραγματα που με ανησυχουν.το μοτερ το φτιαχνει η bwm και οπως ειπα δεω ακουσει κατι.ξερω οτι μερικα οχι ολα απο οτι εχω διαβασει παλι εχουν τριξιματα αλλα αν δεν ειναι κατι φοβερο σε αυτο δεν θα δωσω καν σημασια εχει αλλα πραγματα που το αντισταθμιζουν αυτο.τωρα αν εχεις ξαναλεω προσωπικη εμπειρια ευχαριστως να μου πεις γιατι το ραδιο αρβυλα υπαρχει για ολα τα αυτοκινητα.
-
Αρνητικά: Ασαφές τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων! Ουδέτερο στην οδήγηση. Η οθόνη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα τους καλοκαιρινούς μήνες θαμπώνει (σαν να μαυρίζει) με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτη. Επίσης καίγονται πολύ συχνά τα φώτα πορείας και έχει ανύπαρκτες πίσω θέσεις (άνθρωπος δεν χωράει πάντως ) Ο πιο ενοχλητικός ήχος ζώνης που έχω ακούσει σε αμάξι
Θετικά: Άνετες μπροστινές θέσεις, μαζεμένες διαστάσεις για πόλη, φθηνή τιμή κτήσης και μεγάλο port baggage για την κατηγορία.
-
διακρινω ειρωνια στο παρτο παρτο ή ειναι ιδεα μου.alxk σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.φιλε το ειχες το αυτοκινητο γιατι θελω να σε ρωτησω καποια πραγματακια για τα service του.
-
Όχι εγώ, αλλά ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο οπού το αγόρασε καινούργιο και έχει κάνει περί τα 100.000 km και ετοιμάζεται τώρα για δίσκο πλατό από ότι ξέρω. Γενικά τα service του είναι λογικά από οικονομικης άποψης. Ρώτησε με ότι άλλο θέλεις και θα του το μεταφέρω
-
carcaroth κοιτα αν ειχα στο μυαλο μου μονο το 207cc ουτε εγω θα το κουραζα.ειμαι μεταξυ τριων.αυτο για το οποιο ρωταω το αλφα ρομεο το μιτο που ειναι πολυ καλο σε ολα εκτος απο την εμφανιση και το κλασικο golf που τωρα βρισκεις πολυ καλο tsi σε πολυ λογικη τιμη αλλα ειναι πολυ βαρετο.
-
Ο χρήστης alxk έγραψε:
Όχι εγώ, αλλά ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο οπού το αγόρασε καινούργιο και έχει κάνει περί τα 100.000 km και ετοιμάζεται τώρα για δίσκο πλατό από ότι ξέρω. Γενικά τα service του είναι λογικά από οικονομικης άποψης. Ρώτησε με ότι άλλο θέλεις και θα του το μεταφέρωαν μπορεις να ρωτησεις εκει κοντα στα 70000 χλμ τι ειχε κανει απο πλευρας service και τι να προσεξω αν τελικα αποφασισω να το παρω και αν το χαρηκε το αυτοκινητο ή το εχει μετανοιωσει στη τελικη θα εισαι
-
Θα το μάθω σύντομα και θα στο μεταφέρω.
Πάντως το mito και το golf είναι κλάσεις ανώτερα σε όλους τους τομείς σε σχέση με το 207cc, εκτός του ότι δεν είναι κάμπριο. Οδηγησέ τα και θα με θυμηθείς!
αγορα μεταχειρισμενου peugeot 207 cc