-
Εχω ενα scoda rapid 1,6 diesel μοντελο 3/13!Σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κατι που να με εκφρζει απολυτα,μεταχειρισμενο ομως,δηλαδη ενα suv!Επειδη το εχω θεμα με τους χωρους το μονο που βρισκω να μου ταιριαζει εινια qq+2 .6 diesel!Στα 18000 περιπου με καλο εξοπλισμο και χλμ κοντα στα 80000 μοντελο 13 ή 12!Ειναι σωστη κινηση?Υπαρχει κατι καλυτερο σε suv?Υπαρχουν προβληματα σοβαρα σε αυτα τα χλμ?
-
Εχω ενα scoda rapid 1,6 diesel μοντελο 3/13!Σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κατι που να με εκφρζει απολυτα,μεταχειρισμενο ομως,δηλαδη ενα suv!Επειδη το εχω θεμα με τους χωρους το μονο που βρισκω να μου ταιριαζει εινια qq+2 .6 diesel!Στα 18000 περιπου με καλο εξοπλισμο και χλμ κοντα στα 80000 μοντελο 13 ή 12!Ειναι σωστη κινηση?Υπαρχει κατι καλυτερο σε suv?Υπαρχουν προβληματα σοβαρα σε αυτα τα χλμ?
-
-
Ο χρήστης georgezio έγραψε:
Εχω ενα scoda rapid 1,6 diesel μοντελο 3/13!Σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κατι που να με εκφρζει απολυτα,μεταχειρισμενο ομως,δηλαδη ενα suv!Επειδη το εχω θεμα με τους χωρους το μονο που βρισκω να μου ταιριαζει εινια qq+2 .6 diesel!Στα 18000 περιπου με καλο εξοπλισμο και χλμ κοντα στα 80000 μοντελο 13 ή 12!Ειναι σωστη κινηση?Υπαρχει κατι καλυτερο σε suv?Υπαρχουν προβληματα σοβαρα σε αυτα τα χλμ?1.Αφου θελεις να το αλλαξεις ... μαλλον ειναι σωστη κινηση.
2.Ναι υπαρχουν και καλητερα suv πχ porsche cayenne ... bentley bentayga (προσεχως)
3.Μονο οι φθορες λογο των 80.000 χλμ ... θα ειναι ενα πιθανο προβλημα.
Συμπερασμα ... Κρατα το skoda ...Εχεις 2 χρονων αμαξι και θελεις να το πουλησης ;;; Δεν σε συμφερη θα στο παρουν για ενα κοματι ψωμι (στα 1,2,3 εκανα χιουμορ)
-
Το ενα κομματα ψωμι δεν ισχυει φυσικα!Για την ωρα τουλαχιστον!Προφανως για να θελω να το αλλαξω σημαινει οτι θελω κατι διαφορετικο!Αυτη ειναι και η δικη μου ερωτηση:τι παιζει να υπαρχει σοβαρο λογω χλμ?
-
Το ενα κομματα ψωμι δεν ισχυει φυσικα!Για την ωρα τουλαχιστον!Προφανως για να θελω να το αλλαξω σημαινει οτι θελω κατι διαφορετικο!Αυτη ειναι και η δικη μου ερωτηση:τι παιζει να υπαρχει σοβαρο λογω χλμ?Ενταξει φιλε μου βαλε αγγελια το αυτοκινητο σου ή πηγαινετο για ανταλαγη σε μαντρα ... και μας λες μετα την 'εμπηρια 'σου για το ποσο μεγαλο θα ειναι το κοματι το ψωμι που θα παρεις.
Για τις βλαβες που βγαζει το Nissan μπορεις και να googλαρη 'προβληματα βλαβες με πετρελαιο Qashqai '
ΥΓ. Καλη τυχη.-
-
Επειδη σε 5 χρονια εχω πουλησει 4 αυτοκινητα ξερω καλα θεωρω τις τιμες τις αγορας!Οποτε ασε να εχω καλυτερη αποψη!Εκτος και αν θεωρεις οτι πο τα 17.000 αγορα,14.000 σε χρονια,ειναι ενα κομματι ψωμι!Οσων αφορα για οτ googlaρισμα,για οποιο αυτοκινητο κι να ψαξεις θα βρεις προβληματα!Ενω δεν ισχυει στο 100%!Το θεμα ειναι κατα ποσο ισχυει παντα αυτο που διαβαζεις!Και εν πασει περιπτωσι εγω αλλο ρωτησα και οχι το αν πρεπει να το πουλησω!Θα μπορουσες να μου πεις απλα οτι δε γνωριζεις απο qq+2 ή οτι εχουν το ταδε προβλημα ή οτι ειναι προτιμοτερο το ταδε suv και οχι να κρινεις την κινηση μου με δεομενο οτι θα χασω και τα λεφτα μου κιολας!Και ουτε φυσικα ανεφερες και τιποτα γαι τις φθορες σ αυτα τα χλμ!Στο γενικο ξερω και εγω αλλα καλο θα ηταν να μιλαμε με επιχειρηματα!
-
Επειδη σε 5 χρονια εχω πουλησει 4 αυτοκινητα ξερω καλα θεωρω τις τιμες τις αγορας!Οποτε ασε να εχω καλυτερη αποψη!Εκτος και αν θεωρεις οτι πο τα 17.000 αγορα,14.000 σε χρονια,ειναι ενα κομματι ψωμι!Οσων αφορα για οτ googlaρισμα,για οποιο αυτοκινητο κι να ψαξεις θα βρεις προβληματα!Ενω δεν ισχυει στο 100%!Το θεμα ειναι κατα ποσο ισχυει παντα αυτο που διαβαζεις!Και εν πασει περιπτωσι εγω αλλο ρωτησα και οχι το αν πρεπει να το πουλησω!Θα μπορουσες να μου πεις απλα οτι δε γνωριζεις απο qq+2 ή οτι εχουν το ταδε προβλημα ή οτι ειναι προτιμοτερο το ταδε suv και οχι να κρινεις την κινηση μου με δεομενο οτι θα χασω και τα λεφτα μου κιολας!Και ουτε φυσικα ανεφερες και τιποτα γαι τις φθορες σ αυτα τα χλμ!Στο γενικο ξερω και εγω αλλα καλο θα ηταν να μιλαμε με επιχειρηματα!Οποτε εισαι εμπηρος !!! ... ευτηχως για να κοιμηθω ησυχος ... καληνυχτα
-
καλα!Μαθε τουλαχιστον να γραφεις σωστα ελληνικα,και κοιμησου μετα!Χρειαζεται που και που!
-
Αν θες απλά χωρους γιατι κοιτας suv? θελω να πω χρειαζεσαι και τις υπολοιπες εστω και λανθανουσες δυνατοτητες??
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αν θες απλά χωρους γιατι κοιτας suv? θελω να πω χρειαζεσαι και τις υπολοιπες εστω και λανθανουσες δυνατοτητες??Ξερεις τι γινεται ; Εδω εχουμε την περιπτωση του 'ψαρα' που βγαινει για ψαρεμα με πλαστικη βαρκα 5 μετρα ... και εκει ... που ψαρευη με καθετη τους χανους του βλεπει να περνα δυπλα του ενα φουσκωτο 6μετρο .... οι ομορφες υπαρξης με τα μπικινι τους απο το στερεο ακουνε παντελιδη ... και χανονται στον οριζοντα ψαχνοντας για αδεια παραλια να κανουν τοπλες ... Ο ψαρας λοιπον θελει και αυτος φουσκωτο ... πως να το κανουμε δηλαδη ... ανθρωπινο ειναι
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αν θες απλά χωρους γιατι κοιτας suv? θελω να πω χρειαζεσαι και τις υπολοιπες εστω και λανθανουσες δυνατοτητες??Αναφέρει οτι θέλει κάτι διαφορετικό απο το Rapid. Του αρέσουν τα υπερυψωμένα.
-
Και ειναι παραξενο που μου αρεσουν τα υπερυψωμενα?ακομη και αν δεν ειναι τετρακινηση?θεωρεις οτι οπου πας με το ενα πας και με το αλλο?Μαλλον τοτε δεν εχεις φυγει ποτε απο την πολη σου!Το ψηλο εχει καποια προτερηματα απο το χαμηλο!Και μειονεκτηματα βεβαια!Επισης εκτος απο την ορθογραφια,που δε γνωριζεις καλο θα ηταν να μαθεις και τι σημανει η λεξη διαλογος και κατ'επεκταση πολιτισμος γενικοτερα!
-
Σε μένα απαντάς?
-
Και ειναι παραξενο που μου αρεσουν τα υπερυψωμενα?ακομη και αν δεν ειναι τετρακινηση?θεωρεις οτι οπου πας με το ενα πας και με το αλλο?Μαλλον τοτε δεν εχεις φυγει ποτε απο την πολη σου!Το ψηλο εχει καποια προτερηματα απο το χαμηλο!Και μειονεκτηματα βεβαια!Επισης εκτος απο την ορθογραφια,που δε γνωριζεις καλο θα ηταν να μαθεις και τι σημανει η λεξη διαλογος και κατ'επεκταση πολιτισμος γενικοτερα!Φιλε αγορασε οτι γουσταρης ... με την ευχη μου και καλοταξιδο ... οσο για τη ορθογραφια ... εχω Αυτισμο και δεν τα βγαζω περα
-
Ξερει ο ενδιαφερομενος που πηγαινε η απαντηση μου!Και δεν ηταν ο cosneo φυσικα!Τεσπα,σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας!
-
Ξερει ο ενδιαφερομενος που πηγαινε η απαντηση μου!Και δεν ηταν ο cosneo φυσικα!Τεσπα,σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας!Εμεις σε ευχαριστουμε ... μας εφτιαξες την διαθεση ...
ΥΓ. Αν στα 5 χρονια πουλησεις και 5ο αυτοκινητο(skoda) ... αυτοματος γινεσαι Μαντρας
-
Και ειναι παραξενο που μου αρεσουν τα υπερυψωμενα?ακομη και αν δεν ειναι τετρακινηση?θεωρεις οτι οπου πας με το ενα πας και με το αλλο?Μαλλον τοτε δεν εχεις φυγει ποτε απο την πολη σου!Το ψηλο εχει καποια προτερηματα απο το χαμηλο!Και μειονεκτηματα βεβαια!Επισης εκτος απο την ορθογραφια,που δε γνωριζεις καλο θα ηταν να μαθεις και τι σημανει η λεξη διαλογος και κατ'επεκταση πολιτισμος γενικοτερα!Μην του την λες για την ορθογραφία γιατί και εσύ δεν βάζεις τόνους.
-
Ο χρήστης Happy έγραψε:
Και ειναι παραξενο που μου αρεσουν τα υπερυψωμενα?ακομη και αν δεν ειναι τετρακινηση?θεωρεις οτι οπου πας με το ενα πας και με το αλλο?Μαλλον τοτε δεν εχεις φυγει ποτε απο την πολη σου!Το ψηλο εχει καποια προτερηματα απο το χαμηλο!Και μειονεκτηματα βεβαια!Επισης εκτος απο την ορθογραφια,που δε γνωριζεις καλο θα ηταν να μαθεις και τι σημανει η λεξη διαλογος και κατ'επεκταση πολιτισμος γενικοτερα!
Μην του την λες για την ορθογραφία γιατί και εσύ δεν βάζεις τόνους.
Μην του κανετε πλακα ... παρεξηγεται ευκολα ...
ΥΓ. Τελικα βρηκες κανενα QQ+2 ;;;
-
ΝΑΙ!ΑΛΛΆ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ!ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΕΛΛΆΔΑ!
(Kαι με τονους ξερω)
Αγορα μεταχειρισμενου QQ+2 diesel