-
καλησπερα σημερα ετσι οπως πηγαινα στον δρομο βλεπω την θερμοκρασια σχεδον στο full σταματαω και ανοιγω μετα απο λιγη ωρα την ταπα του ψυγειου και δεν ειχε νερο το γεμιζω και κλεινω την ταπα και παρατηρω στην μηχανη λες και ειχε τριπουλα και εβγαινε νερο.το γεμιζω με νερο οσο επαιρνε και παο στο συνεργειο το κοιταει και μου λεει φλαντζα η μπορει να ειναι το καπακι του νερου αλλα περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι φλαντζα.μου ειπε περνα την τριτη γιατι εκλεινε εκεινη την ωρα να μου πει σιγουρα τι ζημια εχω παθει.η τιμη για αλλαγη φλατζας μου ειπε καπου 400 ευρω και για το καπακι νερου κοντα στα 100 ευρω.επειδη δεν ξερω και πολλα η τιμες που μου ειπε ειναι ενταξει η με χρεωνει παραπανω
-
καλησπερα σημερα ετσι οπως πηγαινα στον δρομο βλεπω την θερμοκρασια σχεδον στο full σταματαω και ανοιγω μετα απο λιγη ωρα την ταπα του ψυγειου και δεν ειχε νερο το γεμιζω και κλεινω την ταπα και παρατηρω στην μηχανη λες και ειχε τριπουλα και εβγαινε νερο.το γεμιζω με νερο οσο επαιρνε και παο στο συνεργειο το κοιταει και μου λεει φλαντζα η μπορει να ειναι το καπακι του νερου αλλα περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι φλαντζα.μου ειπε περνα την τριτη γιατι εκλεινε εκεινη την ωρα να μου πει σιγουρα τι ζημια εχω παθει.η τιμη για αλλαγη φλατζας μου ειπε καπου 400 ευρω και για το καπακι νερου κοντα στα 100 ευρω.επειδη δεν ξερω και πολλα η τιμες που μου ειπε ειναι ενταξει η με χρεωνει παραπανω
-
-
Ο χρήστης giannis333 έγραψε:
καλησπερα σημερα ετσι οπως πηγαινα στον δρομο βλεπω την θερμοκρασια σχεδον στο full σταματαω και ανοιγω μετα απο λιγη ωρα την ταπα του ψυγειου και δεν ειχε νερο το γεμιζω και κλεινω την ταπα και παρατηρω στην μηχανη λες και ειχε τριπουλα και εβγαινε νερο.το γεμιζω με νερο οσο επαιρνε και παο στο συνεργειο το κοιταει και μου λεει φλαντζα η μπορει να ειναι το καπακι του νερου αλλα περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι φλαντζα.μου ειπε περνα την τριτη γιατι εκλεινε εκεινη την ωρα να μου πει σιγουρα τι ζημια εχω παθει.η τιμη για αλλαγη φλατζας μου ειπε καπου 400 ευρω και για το καπακι νερου κοντα στα 100 ευρω.επειδη δεν ξερω και πολλα η τιμες που μου ειπε ειναι ενταξει η με χρεωνει παραπανωΗ φλατζα δεν κάνει τρυπα προς τα εξω αλλά εσωτερικά της μηχανης,μπερδευει λαδια νερα καυσαέρια .
Το καπακι του νερού τι εννοείς;ΤΟ καπακι του ψυγείου;ΤΟ ότι χανει νερό και σου ανεβασε θερμοκρασία πιθανόν να σου έκαψε φλατζα ως αποτελεσμα της διαρροής του νερού.Οπότε να θες και απο τα δύο.Αλλά η ταπα του ψυγειου δεν κανει 100€,ολοκληρο το ψυγείο ναι. -
ευχαριστω φιλε που απαντησες πρωτον απολα δεν καταλαβαινω και πολλα απο αμαξια εμενα να φανταστεις οταν ξαναεβαλα νερο στο ψυγειο παρατηρησα στην μηχανη να χανει νερα (ηταν λες και εχει ενα λαστιχο κηπου μια μικρη τριπουλα και εβγαινε με πιεση) προς τα εξω ομως το εβλεπα.οταν λες το καπακι νερου εννοεις απο εκει που σημπληρωνομαι νερο-παραφλου η κατι αλλο
-
Μπορεί να έχει τρυπήσει κανένα κολάρο* που είναι κ πολύ πιο απλή κ φτηνή βλάβη, να το πας κ σε άλλο συνεργείο για μια δεύτερη εκτίμηση!
-
Η φλάτζα μπορεί να χάνει προς τα μέσα και να μπερδεύει λάδια με νερά....οπότε τα λάδια σου θα είναι κάτι σαν γιαούρτι.
Ή χάνει προς τα έξω, οπότε υπάρχει και οπτικό αποτέλεσμα.
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να χάνει και προς τις 2 μεριές...
Καλού κακού, άνοιξε την τάπα του λαδιού και δες τα λάδια σου τι χρώμα έχουν...αν είναι το φυσιολογικό ή κάτι γαλακτώδες κρεμώδες..Σε ότι αφορά την τιμή που σου είπανε 400, υπερβολική μου φαίνεται..... Χωρίς να ξέρει αν χρειάζεται και ρεκτιφιέ το καπάκι, αν έχει στραβώσει.... Πάρε και άλλη προσφορά... Δεν μου φαίνεται λογική η τιμή...Δεν αναφέρεις μοντέλο αυτοκινήτου..!!!
-
Μηπως χάνει απο την αντλία νερού;
-
ενα kia sephia του 2004 εχω ευχαριστω για της απαντησεις και εγω που ρωτησα αλλους για την τιμη υπερβολικη μου ειπαν οτι ειναι
-
Ο χρήστης giannis333 έγραψε:
ενα kia sephia του 2004 εχω ευχαριστω για της απαντησεις και εγω που ρωτησα αλλους για την τιμη υπερβολικη μου ειπαν οτι ειναιαν θα βαλει τις 'γνησιες' φλαντζες, κανει πλανη στο καπακι (πρεπει να γινει) και αλλαξει και βιδες κεφαλης (πολλοι ουτε που το ξερουν) μια χαρα τιμη ειναι.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
ενα kia sephia του 2004 εχω ευχαριστω για της απαντησεις και εγω που ρωτησα αλλους για την τιμη υπερβολικη μου ειπαν οτι ειναι
αν θα βαλει τις 'γνησιες' φλαντζες, κανει πλανη στο καπακι (πρεπει να γινει) και αλλαξει και βιδες κεφαλης (πολλοι ουτε που το ξερουν) μια χαρα τιμη ειναι.
Μια χαρα τιμή για το συνεργειο..... εγω με τα 400 ευρω θαπαιρνα ένα μηχανακι και θα εγκατέλειπα το αμάξι...
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Μια χαρα τιμή για το συνεργειο..... εγω με τα 400 ευρω θαπαιρνα ένα μηχανακι και θα εγκατέλειπα το αμάξι...
πολυ καλη επιλογη και αυτη.
-
τις ταπες 'νερου' στο κορμο της μηχανης εννοουσε ο μαστορας.....
Αν δεν τις ξερετε ψαξτε το....Απο κει και περα
Ενα πλανισμα κεφαλής κανα 100αρι τελειως φιλικά
ενα σετ ημαντα με τεντοτηρες κ.λ.π. κανα 60αρι
ενα ημισετ φλατζων κανα 50αρι
φλατζα κεφαλης ΜΑΜΑ κανα 50αρι ( οι ημιτασιον ειναι ΓΤΠΚ )
Λαδια φιλτρο κανα 40αρι αναλογως τι λαδι θα βαλεις
οι βιδες κεφαλής κανα 30αρι....Οποιος ειπε οτι τα 400 ειναι πολλά μπορει να το επισκευασει και με UHU.........
Και βεβαια ολα αυτα ΧΩΡΙΣ να βρουμε την ΑΙΤΙΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
τις ταπες 'νερου' στο κορμο της μηχανης εννοουσε ο μαστορας.....
Αν δεν τις ξερετε ψαξτε το....Απο κει και περα
Ενα πλανισμα κεφαλής κανα 100αρι τελειως φιλικά
ενα σετ ημαντα με τεντοτηρες κ.λ.π. κανα 60αρι
ενα ημισετ φλατζων κανα 50αρι
φλατζα κεφαλης ΜΑΜΑ κανα 50αρι ( οι ημιτασιον ειναι ΓΤΠΚ )
Λαδια φιλτρο κανα 40αρι αναλογως τι λαδι θα βαλεις
οι βιδες κεφαλής κανα 30αρι....Οποιος ειπε οτι τα 400 ειναι πολλά μπορει να το επισκευασει και με UHU.........
Και βεβαια ολα αυτα ΧΩΡΙΣ να βρουμε την ΑΙΤΙΑ!!!!!!!!
100 ευρω για πλανισμα?
Γιατι φιλε, η Νασα θα στο κανει?
Εγω οταν την ειχα παθει στο 207 μου με φλατζα, 50 ευρω εδωσα για πλανισμα κι εγινε αψογη δουλεια.
Και σε αλλα ρεκτιφιε που ειχα ρωτησει μεχρι 70 ευρω μου ειπαν, παραπανω κανεις.Ιμαντα γιατι ν'αλλαξει αν δεν χρειαζεται αλλαγη?
Παροοα αυτα, χωρις αλλαγη ιμαντα, με ολα γνησια, βιδες και πλανισμα εννοειται, τα 400 ειναι λογικη τιμη αν περιλαμβανει και λαδια-φιλτρο.
Αλλιως μπορει να κοψει και κανα 50ρικο ακομα.
Γενικα ειναι νορμαλ τιμη παντως. -
θα λυσεις μηχανη και θα ξαναβαλεις μεταχειρ. τον ιμαντα.... Οκ πασο.....
-
τα συμπτωματα του αμαξιου οταν παθει καποιος φλαντζα ποια ειναι εμενα π.χ εγω ειδα την θερμοκρασια σχεδον full και σταματησα δεν ειχα νερο στο ψηγειο του εβαλα μετα νερο για να το παω στο συνεργειο η θερμοκρασια που ειχα ειχα σε ολη την διαρκεια διαδρομης ηταν στα φυσιολογικα πλαισια λες και δεν ειχε συμβει τιποτα και η αποσταση απο εκει που ημουνα μεχρι το συνεργειο δεν ηταν μικρη λογικα δεν θα μου ειχε παρουσιαση κατι. μου εχουν πει να κοιταξω τα λαδια τα οποια δεν κοιταξα επειδη δεν ηξερα και ακομα οτι θα εβγαζα ασπρο καπνο απο τη εξατμηση η δεν ισχυουν ολα αυτα
-
Ανάλογα που έχει καεί η φλάτζα,μπορεί να βλέπεις λάδια στα νερά ή το ανάποδο,να βγάζει καυσαέρια στο ψυγείο,να τρέχει νερό απο την εξάτμιση.
-
Μ αρεσει που βγαλατε πορισμα ακομα συνεργειο δεν πηγε να το δουνε καλα ..να μας πει (γιατι να μας πει?) Τι βλεπουν ...
30 ευρω εχει το πλανισμα 20 το πρεσσαρισμα, βιδες κεφαλης αλλαζεις αν το λεει ο κατασκευαστης,συνιθως πλανη δεν θελει ,δυσκολα στραβονουν,ιμαντα αν εχει λιγο καιρο που αλλαξε τον κραταει δεν εχει θεμα,αλλο?ταπες μπλοκ τρυπαν αν βαζει νερο..οχι με παραφλου,αλλαξε και ενα θερμοστατη και αντε ετοιμος! -
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Μ αρεσει που βγαλατε πορισμα ακομα συνεργειο δεν πηγε να το δουνε καλα ..να μας πει (γιατι να μας πει?) Τι βλεπουν ...
30 ευρω εχει το πλανισμα 20 το πρεσσαρισμα, βιδες κεφαλης αλλαζεις αν το λεει ο κατασκευαστης,συνιθως πλανη δεν θελει ,δυσκολα στραβονουν,ιμαντα αν εχει λιγο καιρο που αλλαξε τον κραταει δεν εχει θεμα,αλλο?ταπες μπλοκ τρυπαν αν βαζει νερο..οχι με παραφλου,αλλαξε και ενα θερμοστατη και αντε ετοιμος!αλουμινενιο καπακι θα το δεσεις χωρις να περασει απο πλανη?
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
30 ευρω εχει το πλανισμα 20 το πρεσσαρισμα, βιδες κεφαλης αλλαζεις αν το λεει ο κατασκευαστης,συνιθως πλανη δεν θελει ,δυσκολα στραβονουν,ιμαντα αν εχει λιγο καιρο που αλλαξε τον κραταει δεν εχει θεμα,αλλο?ταπες μπλοκ τρυπαν αν βαζει νερο..οχι με παραφλου,αλλαξε και ενα θερμοστατη και αντε ετοιμος!Φορουμ είναι ρε φίλε,μηπως θες να κοβουμε και αποδειξη με καθε πορισμα;
αλλαγη φλαντζας