-
Καλησπέρα.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα πως ξεβιδώνει το πόμολο του λεβιέ Renault Clio II facelift σαν αυτό της παρακάτω αγγελίας?Είναι με 'σηκωτή' όπισθεν.Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα πως ξεβιδώνει το πόμολο του λεβιέ Renault Clio II facelift σαν αυτό της παρακάτω αγγελίας?Είναι με 'σηκωτή' όπισθεν.Ευχαριστώ πολύ.
-
-
Το κοβεις με σιδεροπροιονο ..δε βγαινει! Απο παν το κανεις φιλετακια για να ανοιξ...
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Το κοβεις με σιδεροπροιονο ..δε βγαινει! Απο παν το κανεις φιλετακια για να ανοιξ...Τελικά ρώτησα στη Renault και έχεις δίκιο.Όμως μου είπαν ότι το πόμολο είναι fixed,δηλαδή έχει μπει φρεζαριστό στο λεβιέ.Μπορώ να το κόψω,όμως μαζί του θα κοπεί και το 'δαχτυλίδι' της όπισθεν που είναι σηκωτή(ή όπισθεν πάντα ).
Υπάρχουν aftermarket πόμολα που να έχουν και το δαχτυλίδι της όπισθεν μαζί ή την πάτησα?
Αυτό το πόμολο aftermarket έχει ενσωματωμένο δαχτυλίδι για την όπισθεν ή είναι ιδέα μου?
-
Ακολουθεις το παρακάτω προσεκτικά χωρίς να πειραξεις το δακτυλίδι και θα βγει το πόμολο μονο.
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Το κοβεις με σιδεροπροιονο ..δε βγαινει! Απο παν το κανεις φιλετακια για να ανοιξ...Μ@λ@κιες σου είπαν. Κάποτε πουλαγαν ως έξτρα το μεταλλικό (βουρτσισμενο αλουμίνιο) του αντίστοιχου Clio Sport που το έβαλα μόνος μου στο τοτε Megane. Με λίγη πίεση, χωνευτά χωρίς να πειραχτει το δακτυλίδι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ακολουθεις το παρακάτω προσεκτικά χωρίς να πειραξεις το δακτυλίδι και θα βγει το πόμολο μονο.Το κοβεις με σιδεροπροιονο ..δε βγαινει! Απο παν το κανεις φιλετακια για να ανοιξ...
Μ@λ@κιες σου είπαν. Κάποτε πουλαγαν ως έξτρα το μεταλλικό (βουρτσισμενο αλουμίνιο) του αντίστοιχου Clio Sport που το έβαλα μόνος μου στο τοτε Megane. Με λίγη πίεση, χωνευτά χωρίς να πειραχτει το δακτυλίδι.
Μπορείς να περιγράψεις λίγο πιο αναλυτικά τι πρέπει να κάνω?Πρέπει να κόψω με σιδεροπρίονο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το πόμολο χωρίς να 'βρει' το δαχτυλίδι της όπισθεν και μετά αφού το βγάλω να κουμπώσω και να βιδώσω πάνω το aftermarket πόμολο η κάτι λέω λάθος?
Γιατί εμένα μου είπαν ότι το πόμολο είναι 'ένα' με το δαχτυλίδι της όπισθεν και αν κοπεί το πόμολο,αυτομάτως θα κοπεί και το δαχτυλίδι της όπισθεν μαζί του...και μετά αν κουμπώσω το aftermarket πάνω δεν θα μπορώ να βάζω όπισθεν γιατί δαχτυλίδι γιοκ... -
Γιατί θέλεις να το αλλάξεις;
-
Ο χρήστης Happy έγραψε:
Γιατί θέλεις να το αλλάξεις;Πρώτον...τα aftermarket δείχνουν πιο ωραία...
Δεύτερον...μετά από 13 χρόνια έχει αρχίσει να ξεβάφει και να 'στραβώνει'(δεν ξέρω αλλά όταν βάζω μια ταχύτητα παίρνει μια πολύ μικρή κλίση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και δεν ξέρω που οφείλεται)
Τρίτον...επειδή έχει σκιστεί η φούσκα(το δερμάτινο κάλυμμα του λεβιέ)και θα βάλω μία aftermarket,ε δεν θα είναι 'κάπως'?Aftermarket φούσκα με εργοστασιακό πόμολο?
That's all...
Πόμολο λεβιέ ταχυτήτων