-
νομιζω οτι υπηρχε θεμα αλλα δεν το βρησκω.το δερμα στο τιμονι απο το παλιο φιεστακι μου εχει χαλασει , δεν μπορω να το βλεπω ετσι , αλλα και δεν θελω να δωσω του κοσμου τα λεφτα . τι λετε γιαυτην εδω την λυση ; την εχει δοκιμασει κανεις;
http://www.accestories.com/gr/shop/axes ... diy-detail -
νομιζω οτι υπηρχε θεμα αλλα δεν το βρησκω.το δερμα στο τιμονι απο το παλιο φιεστακι μου εχει χαλασει , δεν μπορω να το βλεπω ετσι , αλλα και δεν θελω να δωσω του κοσμου τα λεφτα . τι λετε γιαυτην εδω την λυση ; την εχει δοκιμασει κανεις;
Aμα την δοκιμασεις τελικα αυτη τη λυση,ριξε ενα συρμα και σε εμας ,αν μπαινει ευκολα,κλπ,γιατι με τις σταυροβελονιες δεν το χω. .Υπαρχουν και καλυμματα ,αλλα και εγω ακομα, ψαχνω την καλυτερη λυση.
-
ΤΑ καλλυματα ειναι κιτς και εχουν προβληματα και κανουν περισσοτερα ,ουτε εγω τοχω με το πλεξιμο και προσπαθω να πεισω την γυναικα μου που ειναι πιο εξεικιωμενη , αλλα κλωτσαει .
ψαχνοντας ειδα και αυτο http://www.aliexpress.com/item/Black-Le ... 95278.html για το πικασσο μου που εχει πλαστικο , προφανως οι κινεζοι εχουν για καθε μαρκα και μοντελλο . ακριβωτερη μεν αλλα φανταστικη λυση απ οτι φαινεται . και γλυτωνεις τα 150αρια που θελουν ασε που χρειαζεται και βγαλσιμο τιμονιου απ τον μαστορα και με τρελλαινει επειδη περαν του αεροσακου εχει τα παντα τωρα ενα τιμονι.
το μονο κακο ειναι η σταυροβελονια. -
Εχω βαλει / αλλαξει 4-5 τετοια, για τα λεφτα τους μια χαρα ειναι. κρατανε περιπου 2-3 χρονια αναλογα και με την χρηση και θελει καπου 30 λεπτα για να το ραψεις χωρις να βγει το τιμονι. Αν παρεις τετοιου τυπου ψαξε να ειναι με μια ένωση ολο το καλυμα αλλιως με 3-4 ενώσεις φαινεται μαπα μετα. Εχω βαλει και απο αυτα που ειναι κομενα και ραμενα για συγκεκριμένη μαρκα και μοντελο αλλα την τέλεια εφαρμογή οπως την δειχνουν στις φωτογραφιες δεν την καταφερα. Βεβαια και αυτα μια χαρα ειναι απλα εμενα μαρεσει ναναι αψογο. Συνηθως μετα την αγορα ο πωλητης στελνει λινκ στο γιουτιουμπ βιντεο με την τοποθέτηση.
-
giati μονο 2 3 χρονια; δεν ειναι καλης ποιοτητας το δερμα; κινεζιεςπου λεμε;
λες
να πω την αληθεια δεν το πιανω -
Φθειρεται και αυτο οπως και το εργοστασιακο, δεν ειναι πραγματικο δερμα αλλιως δεν θα εκανε 5-6 ευρω οποτε εκει περιπου θα κρατησει 3 χρονια καπου.
Αν δεις καλα στις φωτογραφιες αυτα που ειναι γενικης χρησης ειναι 3-4 ανισα κομματια ενωμενα και φαινεται ασχημα μετα. Ψαξε να βρεις καποιο ναναι ενα κομματι με μια ραφη. Επισης μετρα διαμετρο τιμονιου πριν παραγγειλεις.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Φθειρεται και αυτο οπως και το εργοστασιακο, δεν ειναι πραγματικο δερμα αλλιως δεν θα εκανε 5-6 ευρω οποτε εκει περιπου θα κρατησει 3 χρονια καπου.Αν δεις καλα στις φωτογραφιες αυτα που ειναι γενικης χρησης ειναι 3-4 ανισα κομματια ενωμενα και φαινεται ασχημα μετα. Ψαξε να βρεις καποιο ναναι ενα κομματι με μια ραφη. Επισης μετρα διαμετρο τιμονιου πριν παραγγειλεις.
τωρα το επιασα , ευχαριστω
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Εχω βαλει / αλλαξει 4-5 τετοια, για τα λεφτα τους μια χαρα ειναι. κρατανε περιπου 2-3 χρονια αναλογα και με την χρηση και θελει καπου 30 λεπτα για να το ραψεις χωρις να βγει το τιμονι. Αν παρεις τετοιου τυπου ψαξε να ειναι με μια ένωση ολο το καλυμα αλλιως με 3-4 ενώσεις φαινεται μαπα μετα. Εχω βαλει και απο αυτα που ειναι κομενα και ραμενα για συγκεκριμένη μαρκα και μοντελο αλλα την τέλεια εφαρμογή οπως την δειχνουν στις φωτογραφιες δεν την καταφερα. Βεβαια και αυτα μια χαρα ειναι απλα εμενα μαρεσει ναναι αψογο. Συνηθως μετα την αγορα ο πωλητης στελνει λινκ στο γιουτιουμπ βιντεο με την τοποθέτηση.Απο που τα χεις παρει? Εγω θυμαμαι κατι παλια τρυπητα καλυμματα με τη χοντρη πλαστικη κλωστη περασμενη αναμεσα στις τρυπες. Οι παλιοι τα εβαζαν συχνα. Κατι τετοιο θα ηθελα, ξερεις που μπορω να το βρω?
-
Ναι τα εχω δει αυτα που λες ειναι περασμενων δεκαετιων. Τετοιο ακριβως δεν νομιζω να βρεις. Αυτα που εχω παρει ειναι απο ebay και aliexpress, ψαξε εκει για steering wheel cover.
δερμα σε δερματινο τιμονι