-
προβλημα με ford fiesta 2006 κοβει ο κινητηρας
καλησπερα σας! Εχω το αμαξι αυτο περιπου 9 χρονια και εχει 142,000χιλ.Μου αναψε λαμπακι θαυμαστικό το εκλεισα και το εβαλα προστα και δεν αναψε ξανά, μετα αρχισε το προβλημα αυτο!! Τον τελευταιο καιρο οταν ειμαι σταματημενος, ο κινητηρας ριχνει τις στροφες του και δονηται το αμαξι στιγμιαια.Αυτο το κανει πχ καθε 20 με 30 δευτερολεπτα.Στην συνεχεια, οταν το αμαξι ειναι εν κινησει και παταω το γκαζι λιγο παραπανω για να επιταχυνει βλεπεις τις στροφες να ανεβαινουν,καποια στιγμη σταματανε να ανεβαινουν μετα ξαναανεβαινουν,μετα σταματανε να ανεβαινουν μετα ξαναανεβαινουν ,αυτο το κανει συνεχεια.Το εχω παρατηρησει ιδιαιτερα μετα τις 3χιλ στροφες και αν εχω και δευτερο ατομο μεσα.(αλλα το κανει παντα με η χωρις ατομο.) Το κανει και σε κατηφορες.Το περιεργο ειναι οτι εγω παταω σταθερα το γκαζι και εκεινο επιταχυνει.. στη συνεχεια κανει διακοπη και μολις παει να ξαναανεβασει στροφες κανει γκουπ λες και του εχω πατησει αποτομα πολυ γκαζι.Φυσικα σε οσα συνεργεια το πηγα, ειχαν διαφορετικη γνωμη. Εσεις παιδια τι γνώμη εχετε?υπαρχει μαστορας να το παω που να μου πει εχει αυτο .. εχει τοσα.. και οτι περνει την ευθυνη πως δεν θα μου πει μετα οτι φταινε και αλλα? Τι να κανω ωστε να μην παιξουμε το παιχνιδι του χαμενου θησαυρου και στοιχησει ενα σωρο λεφτα χωρις να μου το φτιαξουν εν τελει. (Ναι το αμαξι εχει αυτο και μολις το παρω..ξερεις ειχε και αυτο και αυτο.Κατα τα γνωστα).Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!
εχει μπει το θεμα και απο αλλον αλλα εχουμε και λεμε.
με την σειρα η μαστοροι ο τριτος ειναι αντιπροσωπια της ford που με πικρανε!- ο πρωτος εβαλε το φορητο διαγνωστηκο και και μου ειπε οτι του εβγαλε οτι ρεταρι ο 2 κυλινδρος. μου ειπε οτι μπορει να φταινε πολλα να το παω να το δει.
- του ειπα να το βαλει στο διαγνωστικο και μου ειπε απο την στιγμη που εχει σβηση το λαμπακι δεν θα βγαλει τιποτα κανει delete το σφαλμα, αυτο μου ειπε οτι φταει η μπουζοκαλοδια η πολλαπλασιαστης.
3)Απαντηση αντιπροσωπιας Ford. φιλέ εχει προβλημα ο εγκεφαλος και εχει βραχυκυκλωση καπου και για αυτο σου το κανει αυτο!! μεταφραση μου ειπαν 1600 ευρω.
-
καλησπερα σας! Εχω το αμαξι αυτο περιπου 9 χρονια και εχει 142,000χιλ.Μου αναψε λαμπακι θαυμαστικό το εκλεισα και το εβαλα προστα και δεν αναψε ξανά, μετα αρχισε το προβλημα αυτο!! Τον τελευταιο καιρο οταν ειμαι σταματημενος, ο κινητηρας ριχνει τις στροφες του και δονηται το αμαξι στιγμιαια.Αυτο το κανει πχ καθε 20 με 30 δευτερολεπτα.Στην συνεχεια, οταν το αμαξι ειναι εν κινησει και παταω το γκαζι λιγο παραπανω για να επιταχυνει βλεπεις τις στροφες να ανεβαινουν,καποια στιγμη σταματανε να ανεβαινουν μετα ξαναανεβαινουν,μετα σταματανε να ανεβαινουν μετα ξαναανεβαινουν ,αυτο το κανει συνεχεια.Το εχω παρατηρησει ιδιαιτερα μετα τις 3χιλ στροφες και αν εχω και δευτερο ατομο μεσα.(αλλα το κανει παντα με η χωρις ατομο.) Το κανει και σε κατηφορες.Το περιεργο ειναι οτι εγω παταω σταθερα το γκαζι και εκεινο επιταχυνει.. στη συνεχεια κανει διακοπη και μολις παει να ξαναανεβασει στροφες κανει γκουπ λες και του εχω πατησει αποτομα πολυ γκαζι.Φυσικα σε οσα συνεργεια το πηγα, ειχαν διαφορετικη γνωμη. Εσεις παιδια τι γνώμη εχετε?υπαρχει μαστορας να το παω που να μου πει εχει αυτο .. εχει τοσα.. και οτι περνει την ευθυνη πως δεν θα μου πει μετα οτι φταινε και αλλα? Τι να κανω ωστε να μην παιξουμε το παιχνιδι του χαμενου θησαυρου και στοιχησει ενα σωρο λεφτα χωρις να μου το φτιαξουν εν τελει. (Ναι το αμαξι εχει αυτο και μολις το παρω..ξερεις ειχε και αυτο και αυτο.Κατα τα γνωστα).Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!
με την σειρα η μαστοροι ο τριτος ειναι αντιπροσωπια της ford που με πικρανε!- ο πρωτος εβαλε το φορητο διαγνωστηκο και και μου ειπε οτι του εβγαλε οτι ρεταρι ο 2 κυλινδρος. μου ειπε οτι μπορει να φταινε πολλα να το παω να το δει.
- του ειπα να το βαλει στο διαγνωστικο και μου ειπε απο την στιγμη που εχει σβηση το λαμπακι δεν θα βγαλει τιποτα κανει delete το σφαλμα, αυτο μου ειπε οτι φταει η μπουζοκαλοδια η πολλαπλασιαστης.
3)Απαντηση αντιπροσωπιας Ford. φιλέ εχει προβλημα ο εγκεφαλος και εχει βραχυκυκλωση καπου και για αυτο σου το κανει αυτο!! μεταφραση μου ειπαν 1600 ευρω.
-
-
Καλα ειπε ο μαστορας 1, το ρεταρισμα στον 2ο κυλινδρο ειναι κατι που θελει ψαξιμο σε τι μπορει να οφειλεται. Μπορει να ειναι ηλεκτρικο, μπορει να ειναι καυσιμο, μπορει κανας αισθητηρας.
Αντιστοιχα και ο μαστορας 2, ειπε μια καλη πιθανοτητα για να συμβαινουν αυτα. Δεν σημαινει αυτο οτι πρεπει σωνει και καλα να πας να τα αλλαξεις, θα πρεπει να βρει και να σιγουρευτει οτι πραγματι ειναι ενα απο τα δυο ή και τα δυο.
Για το 3, ο Θεος και η ψυχη τους. Θεωρητικα ξερουν καλυτερα το αυτοκινητο, και παλι ομως θελει ψαξιμο για να πεις με σιγουρια 'ειναι εγκεφαλος'.
Δεν εχεις καποιο μαστορα που το πηγαινεις? Αυτος μπορει (θεωρητικα) να βρει το προβλημα.
Γιατι το πηγες σε μπολικους μαστορους?
Απο εμας τι ακριβως περιμενεις, τι θα ηθελες? -
Παρόμοια συμπεριφορά είχε το Ford Fiesta 1.4 μιας συναδέλφου απο την δουλειά με περίπου 100000 χλμ. δέκα ετών τότε.
Τελικά άλλαξε εγκέφαλο στην Ford. Την θυμάμαι που έκλαιγε γιατί όλο το δώρο των Χριστουγέννων το έδωσε στην Ford.
Πάντως με τόσα λεφτά που της ζήτησαν εμένα μου είχε περάσει απο το μυαλό μήπως θα μπορούσαμε τότε να έβαζε εάν γινόταν, άγραφο με λιγότερο κόστος.
Δεν ξέρω εαν την κορόιδεψαν, και ήταν άλλο το πρόβλημα πάντως είμαι σίγουρος ότι της είχανε πεί εγκέφαλο.
Μακάρι να μην είναι κάτι τέτοιο στην περιπτωσή σου. -
Το πιο πιθανο και ανεξοδο ......τα μπουζοκαλωδια!
-
λοιπόν άλλαξα μπουζουκαλοδια η έτσι μου είπε ο μάστορα. και τώρα όλα είναι κομπλέ. οσο για την ford κανονικά θέλουν τηλεφωνο κεντρικά αλλά δεν έχω χαρτί με την διάγνωση του προβλήματος πιαστηκα μλκα. ώστε να του σκίσω! Απο εδω και περα θα τα ζηταω ολα ενγραφος!
-
Καλά αυτοί στην Ford πως κάνανε διάγνωση? Μόνο με τα συμπτώματα που τους περιέγραψες? Δεν το ελέγξανε το αυτοκίνητο?
Όχι τίποτε άλλο αλλά μήπως η συνάδελφος μου την πάτησε γιατί της είχα πεί τότε να το ψάχναμε πιο αναλυτικά αλλά αυτή επέμενε στην αντιπροσωπεία αφού εκεί έκανε και τα service. -
Ο χρήστης fotis86 έγραψε:
λοιπόν άλλαξα μπουζουκαλοδια η έτσι μου είπε ο μάστορα. και τώρα όλα είναι κομπλέ. οσο για την ford κανονικά θέλουν τηλεφωνο κεντρικά αλλά δεν έχω χαρτί με την διάγνωση του προβλήματος πιαστηκα μλκα. ώστε να του σκίσω! Απο εδω και περα θα τα ζηταω ολα ενγραφος! -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
... αλλά αυτή επέμενε στην αντιπροσωπεία αφού εκεί έκανε και τα service.Καλά να πάθει! Θύματα!
-
το εξέλεξαν το έβαλαν σε μηχάνημα, εστι μου είπαν τουλάχιστον. γιατί το άφησα και πήγα για δουλειά. πάντως μπορεί να ήθελαν να πάρουν το εγκέφαλο για να τον πουλήσουν σαν μεταχειρισμένο
-
Ο χρήστης fotis86 έγραψε:
το εξέλεξαν το έβαλαν σε μηχάνημα, εστι μου είπαν τουλάχιστον. γιατί το άφησα και πήγα για δουλειά. πάντως μπορεί να ήθελαν να πάρουν το εγκέφαλο για να τον πουλήσουν σαν μεταχειρισμένοστο πνεύμα των ημερών.....
προβλημα με ford fiesta 2006