-
Χαίρετε.
Κάτοχος ενός Fox 1200 του 2008 με 86000 Κμ και πρόκειται να κάνω το μεγάλο σέρβις αλλά ζητάει η αντοπροσωπεία γύρω στα 180 ευρώ για το σερβις μόνον, συν ότι άλλες βλάβες βρουν. Εϊναι λογικές αυτές οι τιμές ? Γιατί εμένα μου φαίνονται υπερβολικές...
Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να κάνω σερβις το αμάξι στα Νότια Προάστια σε καλές τιμές αλλά και αξιόπιστο μάστορα ?
Thanks !
-
Χαίρετε.
Κάτοχος ενός Fox 1200 του 2008 με 86000 Κμ και πρόκειται να κάνω το μεγάλο σέρβις αλλά ζητάει η αντοπροσωπεία γύρω στα 180 ευρώ για το σερβις μόνον, συν ότι άλλες βλάβες βρουν. Εϊναι λογικές αυτές οι τιμές ? Γιατί εμένα μου φαίνονται υπερβολικές...
Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να κάνω σερβις το αμάξι στα Νότια Προάστια σε καλές τιμές αλλά και αξιόπιστο μάστορα ?
Thanks !
-
Χαίρετε.
Thanks !
-
Δεν ακουγεται παραλογο το νουμερο...........
μονο λαδια φιλτρα να βαλεις ( λαδιου - βενζινας - αερα - κλιματισμου ) δε καβατζαρεις με την εργασια τους τα μισά???
Καμια αλλαγη υγρων φρενων???Τωρα αν στα 90.000χλμ προβλεπεται και ιμαντας εκεντροφορου με τους τεντοτητρες του , ε να χοντρα χοντρα και τα υπολοιπα...
και δεν εχουμε πιασει τακακια κ.λ.π.
-
με καδενα ειναι ο 1.2, δεν εχει ιμαντα χρονισμου αλλα την εχουν κανει να ειναι αναλωσιμη, πηδαει δοντι δουλευει ο κινητηρας αλλα δεν αποδιδει δεν ανεβαζει απο 4.000στροφες
τελος παντων η τιμη για αντιπροσωπεια ειναι λογικη, σε εξω συνεργειο την εργασια την κανεις και με 120Ε-140Ε, με ανταλλακτικα πρωτης τοποθετησης-ισης και καλυτερης ποιοτητας, αν βρεις καποιον που εμπιστευεσαι καλως αν δεν τον γνωριζεις να το περιμενεις το αυτοκινητο καθολη την εργασια εκει για να δεις οτι ολα θα αλλαχτουν επειδη υπαρχουν και κακοι επαγγελματιες και 1στους 500 ειναι να μην πεσεις σε αυτον, απλα επιλεγεις αντιπροσωπεια για τις υπηρεσιες τους(καφεδες,σαλονι) & αν θελεις να κρατησεις την δηθεν εγγυηση που σου προσφερουν
ειχα φιλο που μου ελεγε: ''κανω το μεγαλο σερβις με 60Ε και μου αλλαξε και το φιλτρο καμπινα σε αυτη την τιμη'', των ρωταω ησουν μπροστα; ''οχι οπως παντα του το αφηνω και μου το συντηρει''
μα 60Ε κοστιζαν μονο τα ανταλλακτικα, χωρις το φιλτρο καμπινας οταν του εκανα κοστολογιο για το μοντελο του....προσοχη! -
Γι αυτο ανεφερα ολα τα φιλτρα.... γιατι εχω δει υποτιθεμενο αλλαγμενο καμπινας.... με το χωμα του εφτιαχνες κήπο...
βαλε οτι αν φτασεις σε καδενα/ιμαντα ε.. δε θα αλλαξεις και την τρομπα νερου καλου κακου???
-
Ο χρήστης iparout έγραψε:
Χαίρετε.Κάτοχος ενός Fox 1200 του 2008 με 86000 Κμ και πρόκειται να κάνω το μεγάλο σέρβις αλλά ζητάει η αντοπροσωπεία γύρω στα 180 ευρώ για το σερβις μόνον, συν ότι άλλες βλάβες βρουν. Εϊναι λογικές αυτές οι τιμές ? Γιατί εμένα μου φαίνονται υπερβολικές...
Thanks !
Για μεγαλο σερβις ειναι καλα η vw δε φημηζεται για τα ''φτηνα'' ανταλακτικα της αλλα τα σερβις και τα λαδια της ειναι σε καλες τιμες (μιλαμε παντα για επισημα συνεργεια).
Εφοσον εισαι νοτια προαστια μπορεις να επισκεπτεις τον δικο μου αν θες Μουτσοπουλου και Βαλτετσίου 10, Πειραιάς - Καμίνια
πες του οτι εισαι απο το μητσο με το ασημι γκολφακι η παρε τηλ. και ρωτα τον οτι θες 2104274008 Μιχαλης
Οικονομικό service VW ?