-
Ο χρήστης caret έγραψε:
λάδια 32€
φίλτρα: λαδιού, εισαγωγής, καμπίνας, βενζίνης 25-30€ (δεν θυμάμαι)
εργασία για αλλαγές των παραπάνω και καθαρισμό πεταλούδας-ανακυκλοφορίας καυσ. 30€
σύνολο: περίπου 90€περιπου τα ιδια δινουμε ωραιος.
-
Και την ποιότητα της βενζίνης να προσέχεις.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Και την ποιότητα της βενζίνης να προσέχεις.απο τι γνωμη του μηχανικου πιθανως απο νοθεια την επαθα αλλα τωρα στην Ελλαδα ειμαστε τι να περιμενουμε απο ποιοτητα στα καυσιμα? ο καθενας μπορει να αρχισει να προτινει βενζιναδικα ποιος ομως ξερει στα αληθεια?
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
απο τι γνωμη του μηχανικου πιθανως απο νοθεια την επαθα αλλα τωρα στην Ελλαδα ειμαστε τι να περιμενουμε απο ποιοτητα στα καυσιμα? ο καθενας μπορει να αρχισει να προτινει βενζιναδικα ποιος ομως ξερει στα αληθεια?
περιστασιακά όλοι μας έχουμε βάλει καύσιμα σε ''άγνωστο μας'' βενζινάδικο και ας πούμε οτι ρισκάρουμε.....
δοκίμασε να βρείς πλέον κάποιο άλλο που να είναι στο δρόμο σου και μην κολλάς με τις εταιρείες/μάρκα.Προσωπικά βάζω σε ένα ΑVIN και σε ένα ΕΛΙΝ,αμφότερα εταιρικά...... -
Ότι λέει ο συμφορουμίτης από πάνω! Και εγώ σε avin εταιρικό βάζω πάντα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απο τι γνωμη του μηχανικου πιθανως απο νοθεια την επαθα αλλα τωρα στην Ελλαδα ειμαστε τι να περιμενουμε απο ποιοτητα στα καυσιμα? ο καθενας μπορει να αρχισει να προτινει βενζιναδικα ποιος ομως ξερει στα αληθεια?
περιστασιακά όλοι μας έχουμε βάλει καύσιμα σε ''άγνωστο μας'' βενζινάδικο και ας πούμε οτι ρισκάρουμε.....
δοκίμασε να βρείς πλέον κάποιο άλλο που να είναι στο δρόμο σου και μην κολλάς με τις εταιρείες/μάρκα.Προσωπικά βάζω σε ένα ΑVIN και σε ένα ΕΛΙΝ,αμφότερα εταιρικά......Πρωσοπικα έχω ενα κόλλημα βάζω μονο shell η bp στη περιοχή μου υπαρχουν 3 shell βενζιναδικα σχετικα κοντα. στο ενα είμαι σταθερος καιρο στα αλλά σπανιοτερα κύριος γιατί δεν είναι στο δρόμο μου εκείνη τη μέρα έτυχε να περασω απο το άλλο που βρίσκεται απέναντι απο αυτό που παω και λέω δε γα..... Τα ίδια θα είναι και μάλλον την πάτησα αν και παλαιοτερα που ειχα βάλει σε αυτό δεν είδα κατι υποπτο τώρα πάω παλι στο αρχικό άντε να δουμε. Καλη η συμβουλή με τα εταιρικά αλλά δε ξέρεις παντα ποια είναι οντως
-
οχι βρε αιρετικά.........εταιρικά!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
:ysterical: οχι βρε αιρετικά.........εταιρικά!!!σορρυ λαθος
2πλο προβλημα με golf ΒΟΗΘΕΙΑ!