-
οχι.. αυτος που την αγορασε δε γνωριζω, θα αθω!
-
Φίλε μου καλησπέρα!
Τώρα είδα μόνο το μήνυμά σου στο FB (είχε πάει στα 'άλλα') αλλά βλέπω ότι ο λογ/σμός σου είναι απενεργοποιημένος. Ευχαρίστως να σε βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. ΔΕΝ διάβασα το topic, θα επιστρέψω Δημήτριος όμως, γιατί τώρα το είδα στα βιαστικά (ωραίο το γυάλισμα!). Έχω 2 Ascona, μία 4πορτη με look 400 και μία 2πορτη με ένα 2.7 μαντέμι στα 230 αλογάκια... παραθέτω 2-3 φωτογραφιούλες από τις 2 αγάπες μου. Βρες με ξανά στο fb - http://www.facebook.com/asconan
Καλά Χριστούγεννα και μιλάμε σύντομα!
Δημήτρης
-
και επειδή βλέπω και για γέφυρα κλπ, την έχουμε κάνει τη δουλειά με φιλαράκια μου στο γκαράζ. Μπορώ να σου πω τί να προσέξεις, τί να αλλάξεις κλπ...
Θα σου στείλω σε PM το κινητό μου να τα πούμε τηλεφωνικώς με την ησυχία μας...
-
Eίσαι τεράστιος φίλε μου. Εύγε.
-
Για πίστα θα πρέπει να δεις την Ascona B του Πανόπουλου από Πάτρα... με C20XE και αυτός. Φοβερό μοτέρ, με έτοιμες από το ράφι λύσεις για πολλά άλογα! Λεφτά να έχεις και μπορείς να κάνεις θαύματα! Αν θες σε φέρνω σε επαφή με τα παιδιά που το φτιάξανε, όταν έρθει η ώρα, για να σε καθοδηγήσουν... και το συγκεκριμένο είναι καθαρά πίστας!
αλλά θα σου πω κι άλλα πολλά... εξαρτάται πάντα από τη χρήση που το θές, τί στήσιμο θα κάνεις, τί κινητήρα, τί χαρακτηριστικά, τί ανάρτηση, τί βήμα, τί μετάδοση, τί τα πάντα... θα μιλήσουμε όμως
-
Να εισαι καλα φιλε Δημητρη....Σιγουρα αυριο θα σε παρω τηλεφωνο να μιλησουμε για να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου πολλα πραγματα....
Νομιζω εισαι ο πιο ειδικος σε αυτο το αμαξι και θα χαρω να γνωριστουμε....KAΛA XPIΣTOYΓENNA....
OPEL ASCONA B παρουσιαση ανακατασκευης...!