-
καλησπερα παιδια...καινιυργιος κ εγω στ forum και θελω την βοηθεια σας...ψαχνω κ εγω για μεταχειρισμενο μικρομεσαιο τυπου corsa fiesta ibiza...γενικοτερα ως κατοικος αθηνας με ενδιαφερει η ευκολη μετακινηση χωρις μεγαλη καταναλωση αλλα σ ενα ταξιδακι εθνικης οδου ν μπορω να πηγαινω μ 120-140 σταθερα χωρις τ αμαξι ν ζοριζεται..!!!εννοειται πως ρολο παιζουν κ τ τελη...προς τ παρον χρησιμοποιουσα γ αστικες κ υπεραστικες μετακινησεις ενα seat ibiza sc 1.4 μ 101 ps...θ μ ενδιεφερε πολυ να ακουσω τις προτασεις σας πανω στο θεμα..
Παρακαλώ να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις και όχι συντομευμένα (π.χ.: 'κ' αντί για 'και'). [Admin]
-
καλησπερα παιδια...καινιυργιος κ εγω στ forum και θελω την βοηθεια σας...ψαχνω κ εγω για μεταχειρισμενο μικρομεσαιο τυπου corsa fiesta ibiza...γενικοτερα ως κατοικος αθηνας με ενδιαφερει η ευκολη μετακινηση χωρις μεγαλη καταναλωση αλλα σ ενα ταξιδακι εθνικης οδου ν μπορω να πηγαινω μ 120-140 σταθερα χωρις τ αμαξι ν ζοριζεται..!!!εννοειται πως ρολο παιζουν κ τ τελη...προς τ παρον χρησιμοποιουσα γ αστικες κ υπεραστικες μετακινησεις ενα seat ibiza sc 1.4 μ 101 ps...θ μ ενδιεφερε πολυ να ακουσω τις προτασεις σας πανω στο θεμα..
Παρακαλώ να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις και όχι συντομευμένα (π.χ.: 'κ' αντί για 'και'). [Admin]
-
-
Ο χρήστης mikekou έγραψε:
... ψαχνω κ εγω για μεταχειρισμενο μικρομεσαιο τυπου corsa fiesta ibiza...Τύπου Corsa, Fiesta, Ibiza, supermini ψάχνεις μάλλον.
-
εχεις δικιο φιλε μου..ελεω βιασυνης τ εγραψα μαλλον...
-
Η πρόταση είναι diesel. Εγώ θα κοίταζα τα Fiesta, Clio και Yaris.
Υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά αλλά θα θέλει πολύ ψάξιμο. Δες στο car.gr και καλύτερα από ιδιώτη. Πιθανότερο από μαντρά να έχει κάνει δύο φορές τον γύρο της Γερμανίας πριν έρθει στα χέρια σου. -
για το fiesta συμφωνω απολυτα...τωρα yaris clio ναι μεν ακουγονται καλα λογια αλλα εμφανισιακα δεν μπορω ν πω οτι μ πολυαρεσουν ...απο θεμα επιδοσεων τ φιεστακι ειναι καλο?? ενδιαφερουσα αποψη αυτο γ τν ιδιωτη ..μεχρι στιγμοις κοιταζα μονο απο μαντρα..αλλα θ τ τσεκαρω κ ετσι..!!!σ ευχαριστω πολυ..!!!
Το έγραψα και παραπάνω αλλά δεν φάνηκε να μέτρησε ιδιαίτερα. Απαγορεύονται οι συντομεύσεις λέξεων. Δεν χρεώνουμε με το γράμμα! [Admin]
-
συγνωμη δεν το προσεξα
μεταχειρμενο μικρομεσαιο μεχρι 10.000 και οικονομικο