-
Καλησπερα,εχω ενα rallaki μοντελο 2001 με 160000 χιλ αλλα καλα συντηριμενο και μαμα. Θελω να το ανεβασω αρκετα τα αλογα ειτε ατμοσφαιρα ειτε τουρμπο.Αξιζει το κοπο με τα χιλ.που εχει και τα χρονια ή θα μου μηνει στο χερι;Και ας μου πει καποιος που να το παω αν ξερει.Θεσσαλονικη.
-
Καλησπερα,εχω ενα rallaki μοντελο 2001 με 160000 χιλ αλλα καλα συντηριμενο και μαμα. Θελω να το ανεβασω αρκετα τα αλογα ειτε ατμοσφαιρα ειτε τουρμπο.Αξιζει το κοπο με τα χιλ.που εχει και τα χρονια ή θα μου μηνει στο χερι;Και ας μου πει καποιος που να το παω αν ξερει.Θεσσαλονικη.
-
-
Σιγουρα υπαρχουν ετοιμες λυσεις για αυτα τα αμαξια χρονια τωρα. Θελει και γενικοτερο στησιμο το αμαξι περα απο την αναβαθμιση του κινητηρα. Ψαξου καλυτερα σε αναλογα club θα βρεις πολλους τρελλους με το συγκεκριμενο αμαξι.
-
αν αρχισεις να το κακομεταχειριζεσαι θα σκορπιση απο μονο του..θελω να πω δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο για να το παρεις γενικα στο χερι...οποτε αστο οπως ειναι μπας και ειναι το πρωτο που θα φτασει τα 200.000 χωρις να παθει κατι μηχανικο
-
Λόγω του ότι έχω και εγώ ένα Rallye σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και με περίπου 94000 χλμ. έχω επιλέξει να το αφήσω όπως το πήρα. Πρίν 6 μήνες περίπου το άνοιξα και έχω αλλάξει μέταλλα και ελατήρια έτριψα βαλβίδες και προσπάθησα να το επαναφέρω σε καλύτερη κατάσταση μια που σκοπεύω σύντομα να κατεβάσω πινακίδες και να το κρατήσω.
Άποψή μου κάνε μια ψιλοεπισκευή στο μοτέρ όπως κι εγώ και άφησέ το έτσι, ειδικά εαν το κυκλοφορείς καθημερινά.
Άν τώρα δεν σου αρκούν αυτά το καλύτερο είναι να πας σε πρώτο στάδιο δηλαδή πρόγραμμα-εξάτμιση-φίλτρο (σκούπα), αυτά σε συνδυασμό με μια ανάρτηση, μια τετράδα φρέσκα λάστιχα και μια μικρή βελτίωση στα φρένα μπορούν να σε κάνουν να το χαρείς σε ένα δρόμο με στροφές.Μεγαλύτερη βελτίωση σε ατμοσφαιρική μορφή εγω προσωπικά δεν θα την έκανα (τετραπετάλουδα-εκκεντροφόροι κλπ.) όπως και σε καμμία περίπτωση σε τούρμπισμα και γιατί το κόστος είναι αρκετό ενώ δεν ξέρεις τι θα γίνει απο θέμα αξιοπιστίας.
Έχε υπόψιν σου ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κρατάνε καλύτερα την όποια αξία τους σε εργοστασιακή μορφή που πλέον είναι δύσκολο να βρείς γιατί απο φτιαγμένα-σφαγμένα βρίσκεις ένα σωρό.
106 rallye