-
Πριν λιγες μερες μου φαγανε το Qasqai εξω απο το σπιτι και με βρηκε σε πολυ δυσκολη εποχη,αφου περιμενω λιγο διαστημα μηπως τυχον και το παρατησουν καπου πρεπει να παρω ενα μεταχειρισμενο πια με μπατζετ γυρω στα 3500 και αυτα δυσκολα.Ψαχνω κατι σε πολυμορφικο η στεισον η τζιπ γιατι χρειαζομαι χωρους και οχι πανω απο 1600cc.Καθε προταση θα με βοηθησει αφανταστα,ευχαριστω
-
Πριν λιγες μερες μου φαγανε το Qasqai εξω απο το σπιτι και με βρηκε σε πολυ δυσκολη εποχη,αφου περιμενω λιγο διαστημα μηπως τυχον και το παρατησουν καπου πρεπει να παρω ενα μεταχειρισμενο πια με μπατζετ γυρω στα 3500 και αυτα δυσκολα.Ψαχνω κατι σε πολυμορφικο η στεισον η τζιπ γιατι χρειαζομαι χωρους και οχι πανω απο 1600cc.Καθε προταση θα με βοηθησει αφανταστα,ευχαριστω
-
-
Κρίμα... Ατυχία...
Εσύ δεν είχες και ένα 207Rallye ή κάνω λάθος;3500euro;
Δύσκολα τα πράγματα. Θα έχει πολλά χιλιόμετρα.
Εγώ θα κοίταζα για Opel Agila, Suzuki Ignis, Daihatsu Sirion, κανά FIAT PANDΑ, Citroen C3...
Πάνω κάτω σε αυτές τις διαστάσεις και μοντέλα.Ποιο θετικά από όλα μάλλον θα έβλεπα το Agila.
Κάτι σαν αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5632933/
Το είχα για τρεις μήνες και είχα ενθουσιαστεί και είχα κάνει και ταξίδι. Ευρύχωρο, ευέλικτο, πολύ καλή κατασκευή.
Αγορα μτχ μετα απο κλοπη