-
Καταρχάς καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας! Είναι το πρώτο μου θέμα και πρώτο μου μήνυμα και να με συγχωρείται αν εχει ξανα ειπωθεί. Έχω το yaris μοντέλο 12/2009 και έχω μια απορία. Όταν τελειώνει η βενζίνη και φτάσει στην τελευταία γραμμή, τότε η γραμμή αυτή αναβοσβήνει επισημαίνοντας πως πρέπει να βάλω βενζίνη. Μετά από αυτό θα μου ανάψει και κάποιο λαμπάκι κάποια στιγμή για να μου πει ότι μπήκα στη ρεζέρβα ή το αναβόσβησμα αυτό είναι και η τελευταία προειδοποίηση; Ούτε απο το βιβλιαράκι έβγαλα άκρη, αλλά δε θέλω και να το δοκιμάσω γιατί φοβάμαι μήπως μείνω στη μέση του δρόμου! Κάποιος που ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του!
-
Καταρχάς καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας! Είναι το πρώτο μου θέμα και πρώτο μου μήνυμα και να με συγχωρείται αν εχει ξανα ειπωθεί. Έχω το yaris μοντέλο 12/2009 και έχω μια απορία. Όταν τελειώνει η βενζίνη και φτάσει στην τελευταία γραμμή, τότε η γραμμή αυτή αναβοσβήνει επισημαίνοντας πως πρέπει να βάλω βενζίνη. Μετά από αυτό θα μου ανάψει και κάποιο λαμπάκι κάποια στιγμή για να μου πει ότι μπήκα στη ρεζέρβα ή το αναβόσβησμα αυτό είναι και η τελευταία προειδοποίηση; Ούτε απο το βιβλιαράκι έβγαλα άκρη, αλλά δε θέλω και να το δοκιμάσω γιατί φοβάμαι μήπως μείνω στη μέση του δρόμου! Κάποιος που ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του!
-
-
http://www.toyota.com/t3Portal/document/om/OM52798U/pdf/sec_2-2.pdf
αυτός είναι ο πίνακάς σου?
Δε βλέπω να έχει λυχνία για ρεζέρβα -
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
αυτός είναι ο πίνακάς σου?
Δε βλέπω να έχει λυχνία για ρεζέρβαΑπό την έξω πλευρά του πίνακα υπάρχει μια σειρά με λυχνίες από λάδια, θερμοκρασία κλπ...
Αποκλείεται να έχει κάτι εκεί;
Πάντως όντως φοβάμαι ότι δε θα έχει... Απ' όσο το τσέκρα δηλαδή δε βρήκα κάτι. Λάθος κατ' εμέ αλλά ίσως κάτι να ξέρουν τι να πω! -
Επίσης δεν είναι έτσι ακριβώς ο πίνακας μου, αν βλέπω καλά έχει κάποιες αλλαγές, αλλά δε νομίζω να έχει κάτι. Μια φορά θα πάρω ενα κουτί βενζίνη μαζί μου και θα μείνω για να το τσεκάρω 100% :Ρ
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! -
Στο manual παραπάνω λέει ότι όταν αρχίσει να αναβοσβήνει η γραμμή έχεις λιγότερα από 6.3 λίτρα, ενώ όταν έχεις λιγότερα από 4.2 λίτρα τότε αρχίζει να ανασβοσβήνει πιο γρήγορα.
Low fuel level indicator
Remaining fuel
• Flash (Approximately 1.6 gal. [6.3 L, 1.3 lmp.gal.] or less)
• Fast flash (Approximately 1.1 gal. [4.2 L, 0.9 lmp.gal.] or less) -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Στο manual παραπάνω λέει ότι όταν αρχίσει να αναβοσβήνει η γραμμή έχεις λιγότερα από 6.3 λίτρα, ενώ όταν έχεις λιγότερα από 4.2 λίτρα τότε αρχίζει να ανασβοσβήνει πιο γρήγορα.Low fuel level indicator
Remaining fuel
• Flash (Approximately 1.6 gal. [6.3 L, 1.3 lmp.gal.] or less)
• Fast flash (Approximately 1.1 gal. [4.2 L, 0.9 lmp.gal.] or less)ααα ωραίο αυτό! Κατατοπιστικό! Ναι το άφησα παραπάνω σε κάποια φάση και το παρατήρησα αυτό με το πιο γρήγορο αναβόσβησμα! Ευχαριστώ πολύ!
yaris - λυχνία βενζίνης