-
Υπαρχει καποιο αυτοκινητο που να βγαινει με αγροτικη αδεια, με καθισματα πχ 4 αλλα οχι με ανοιχτη καροτσα? πχ καποιο βανακι ή κλουβακι τυπου.
Κατι πηρε το ματι μου για τι διπλοκαμπινα που ομως τα απαγορευσαν(?) ως αγροτικα? -
Υπαρχει καποιο αυτοκινητο που να βγαινει με αγροτικη αδεια, με καθισματα πχ 4 αλλα οχι με ανοιχτη καροτσα? πχ καποιο βανακι ή κλουβακι τυπου.
Κατι πηρε το ματι μου για τι διπλοκαμπινα που ομως τα απαγορευσαν(?) ως αγροτικα? -
Τα Kangoo είμαι σίγουρος ότι έβγαιναν με τέτοια άδεια. Εχει γνωστός μου το 1.2 κανονικο επιβατικό με πίσω καθίσματα αλλά έχει άδεια μεικτή. Ίσως να βγαίνουν και τα peugeot / citroen (κρατάω επιφύλαξη γτ δεν θυμάμαι σε ποια αγγελία το είχα δει).Ταα διπλοκάμπινα δεν τα απαγόρεψαν, απλά άρχισαν να κόβουν κ@λους άν έχουν κουβούκλιο καρότσας γτ εκτελωνίζονται κατα κανόνα σαν ανοικτα( λιγότεροι δασμοί).
Αγροτικο αυτοκινητο με θεσεις 2+